Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ «Η Αγάπη! Τίποτ’ άλλο δεν αξίζει»

15 χρόνια ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Νέας Ιωνίας


Συμμετέχουν: Θοδωρής Μέρμηγκας - Ασπασία Στρατηγού


Από το 1999 που έγινε η πρώτη εμφάνιση της Εστουδιαντίνας στο Δήμο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας έως σήμερα, έχουν συμβεί πολλά. Η ορχήστρα έπαιξε σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ και γύρισε δεκάδες φορές την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, ερμηνεύοντας με το ιδιαίτερο χρώμα της, τους θησαυρούς της μουσικής μας παράδοσης αλλά και υψηλής αισθητικής σύγχρονες δημιουργίες. 


Η ορχήστρα με παραγωγό στις περισσότερες κυκλοφορίες της το Γιώργο Νταλάρα έχει καταγράψει μία πολύ σημαντική παρουσία και στη δισκογραφία.

Στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Badminton, η Εστουδιαντίνα γιορτάζει τα δεκαπέντε της χρόνια- πάντα με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και εκτός από χαρακτηριστικές στιγμές της δισκογραφίας της, θα αποδώσει κορυφαία τραγούδια από την δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Τη συναυλία πλαισιώνουν με την παρουσία τους δύο ερμηνευτές, στενοί συνεργάτες της Εστουδιαντίνας, ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η Ασπασία Στρατηγού.

Λεπτός λυρισμός που πρωταγωνιστεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τραγούδια γεμάτα από εικόνες ανείπωτης ομορφιάς, ένας πλούτος ηχοχρωμάτων και αυθεντικού ποιητικού λόγου που μεταδίδει συγκίνηση με τον πιο άμεσο τρόπο.


H συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας ΑΚΟΣ «Καρκίνος: Θεραπεία Σώματος και Ψυχής» στο πλαίσιο της Πανελλαδικής εκστρατείας της με τίτλο «Σπουδή στο ανθρώπινο σώμα-Πρόληψης έργα» για την ενημέρωση, την πρόληψη και την θεραπεία του καρκίνου. Η ΑΚΟΣ στέλνει το μήνυμα: «Αγαπώ και φροντίζω το σώμα μου».


ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON
Κεντρική σκηνή
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014
15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
«Η Αγάπη! Τίποτ’ άλλο δεν αξίζει»
Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης
Συμμετέχουν: Θοδωρής Μέρμηγκας, Ασπασία Στρατηγού

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Α’ ΖΩΝΗ:  25 ευρώ
Β’ ΖΩΝΗ:  20 ευρώ
Γ’ ΖΩΝΗ:  15 ευρώ
Δ’ ΖΩΝΗ:  10 ευρώ, 8 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων)

Προπώληση: www.abcd.gr, www.viva.gr, 210 8840600
και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...