Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ «Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ»

 Λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της μουσικής παράστασης του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Μπάμπη Στόκα  «Η άλλη πλευρά του Μπλε» πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου στη μουσική σκηνή Γκάζι Live.


Οι δύο τραγουδιστές μίλησαν για τη συνεργασία τους στις 4 παραστάσεις αυτές, για την παράσταση “The other side of Greece” που έχουν δανειστεί στοιχεία και θα χρησιμοποιήσουν υλικό, μια παράσταση που έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης και έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ενώ ο τόνισαν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να παράγει σκέψη, τέχνη και πολιτισμό και αυτό θέλουν να αναδείξουν μέσα από την παράσταση. 



Μίλησαν για την συνάντησή τους 3 χρόνια μετά την επανένωσή τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, για τη διαμόρφωση του προγράμματος των 4άρων ωρών, οτι θα είναι ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, για τα τραγούδια που θα παρουσιάσουν, τραγούδια από τις προσωπικές τους δισκογραφίες αλλά και μια προσεκτική επιλογή από τους 20 δίσκους των Πυξ Λαξ, ενώ ο Μπάμπης Στόκας ξεκαθάρισε ότι “χωρίς τον Μάνο, δεν υφίστανται Πυξ Λαξ”.

 Στη συνέχεια έδωσαν το λόγο στη Γεωργία Νταγάκη ενώ σημείωσαν τη σπουδαιότητα της συμμετοχήόπου ανέφερε την πρόσφατη συνεργασία τους που ξεκίνησε με τις παραστάσεις που έγιναν στην Ευρώπη, πόσο οικεία νιώθει μαζί τους και πόσο σημαντική είναι συνεργασία αυτή. Τέλος, απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ παραχώρησαν πρόβες από την παράσταση ερμηνεύοντας τρία αγαπημένα τους τραγούδια.


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
«Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΛΕ»
Συμμετέχει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΝTAΓAKH (Κρητική Λύρα – Φωνή)
 special guest: ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ

Από 22 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο Σάββατα
στο ΓΚΑΖΙ LIVE


ΓΚΑΖΙ LIVE
Ιερά οδός 11, Γκάζι
Τηλ. 2130185040
www.gazilive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...