Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

MATT ALFONZETTI LIVE @ BAT CITY

Ο Μatt Alfonzetti κατα την πολυχρονη καριερα του εχει συμμετασχει σε αρκετες μπαντες και σχηματα! Η πρωτη εμφανιση στη δισκογραφια και γενικοτερα στιν Ευρωπαικη hard rock σκηνη ειναι με τους BAM BAM BOYS το 1989 με τους οποιους κυκλοφορει το ομωνυμο ντεμπουτο!


Την επομενη χρονια προσλαμβανεται απο τον Μike Gray στη νεα συνθεση των JAGGED EDGE! Αυτη ειναι και η σημαντικοτερη του στιγμη, καθως με τις 2 κυκλοφοριες Fuel For Your Soul και Trouble γνωριζουν επιτυχια στην Αγγλια και γινονται γνωστοι στην Ευρωπη και περιοδευουν εκτεταμενα! Στη συνεχεια προσπαθει να ακολουθησει το πνευμα των 90ς συμμετεχοντας στους SKINTRADE με τους οποιους κυκλοφορει το ομωνυμο το 1993! Επομενη παρουσια του με τους Σουηδους BOXER το 1998, οπου ο ηχος και η κατευθυνση του κινουνται σε πιο pop φορμες!


Καπου εδω αποφασιζει να ξεκινησει το δικο του σχημα, τους ALFONZETTI, εχοντας μεχρι σημερα 3 πολυ καλες κυκλοφοριες, ενω συμμετεχει παραλληλα σε πολλα αλλα projects οπως στους IMPERA, RADIO ACTIVE, DAMNED NATION, RED WHITE & BLUES (με τον Μike Gray), ROAD TO RUIN κ.α., ενω γραφει και τραγουδια για πολλους αλλους οπως οι THE POODLES...

https://www.facebook.com/events/683064738413076

Band: Matt Affonzetti
Support: Make it Nasty!
Date: 21st February 2014
Time: 21:30
Ticket Price: €10 (presale) - €13 (at door)
Venue: Bat City (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα)
Ticket Presale: Bat City

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...