Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Οι Rolling Stones στον αραβικό κόσμο VIDEO

Κελεμπίες και ροκ. Φωτογραφία από την άφιξη των Rolling Stones στο Αμπου Ντάμπι το πρωί της Τρίτης, την οποία ανήρτησαν στο Twitter

Ο Μικ, ο Κιθ, ο Τσάρλι και ο Ρόνι πάτησαν το πόδι τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μπορεί κάποιοι να ονειρεύονται ότι οι φημισμένοι 70αρηδες της ροκ θα έρθουν εφέτος και στην Αθήνα, αλλά προς το παρόν οι Rolling Stones ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη συναυλία τους στον αραβικό κόσμο, την Παρασκευή στο Αμπου Ντάμπι. 


Είναι η πρώτη φορά στην άνω των 50 ετών ιστορία τους στη μουσική σκηνή, που οι Rolling Stones δίνουν συναυλία σε χώρα του αραβικού κόσμου - και βεβαίως για αυτό το τρόπον τινά ιστορικό σόου τους στην DU Arena, τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. 


Η επιλογή του Αμπου Ντάμπι για να γίνει η πρεμιέρα της εφετινής περιοδείας τους δεν μπορεί να είναι τυχαία. Θα αποφέρει μεγάλα έσοδα και θα ανοίξει μια από τις λίγες κλειστές αγορές, αυτή των αραβικών χωρών, στο «προϊόν Rolling Stones» που συνεχίζει να αποφέρει τεράστια ποσά στον Μικ Τζάγκερ, τον Κιθ Ρίτσαρντς, τον Τσάρλι Γουότς, τον Ρόνι Γουντ και βεβαίως σε όσους έχουν μερίδιο από τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Και γι' αυτό οι Stones προετοιμάζονται πυρετωδώς και προβάρουν παλαιά και νέα τραγούδια τους. Εδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα μικρό βίντεο από τις τελευταίες πρόβες στο Παρίσι πριν από την έναρξη της τουρνέ που έχει το όνομα «14 On Fire».

Μετά το Αμπου Ντάμπι, οι Rolling Stones ταξιδεύουν στην Ιαπωνία όπου έχουν προγραμματίσει τρεις συναυλίες στο Τόκιο, στις 26 Φεβρουαρίου και στις 4 και 6 Μαρτίου. Ακολουθεί το Μακάο στις 9 Μαρτίου και η Σανγκάη στις 12, με τη Σιγκαπούρη να κλείνει το ασιατικό σκέλος της περιοδείας στις 15 του μήνα.

Επειτα ο Μικ Τζάγκερ και η παρέα του μεταβαίνουν στην Αυστραλία για άλλα έξι σόου και θα κλείσουν το πρώτο σκέλος της τουρνέ στο Οκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στις 5 Απριλίου.

Το αν θα υπάρξει δεύτερο σκέλος και αν σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται η Αθήνα, απομένει να αποδειχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...