Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Madwalk 2014: Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη βραδιά

Το show του Mad φαίνεται πως θα είναι απόλυτα… γυναικεία υπόθεση


Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος το Madwalk, όπου οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες συνεργάζονται με τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας σε μοναδικό fashion project.

Φέτος το show του Mad φαίνεται πως θα είναι απόλυτα… γυναικεία υπόθεση. Με άλλα λόγια, στη σκηνή του Metropolitan Expo, που θα διαμορφωθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό, θα τραγουδήσουν μόνο Ελληνίδες τραγουδίστριες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com η Ελένη Δήμου και η Καίτη Γαρμπή συζητούν για να τραγουδήσουν. Αν οι δύο κυρίες πάρουν τελικά μέρος, αδιαμφισβήτητα θα αποτελέσουν πραγματική έκπληξη. Αφενός, γιατί η Ελένη Δήμου είναι μία τραγουδίστρια που δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοιου είδους events και αφετέρου η Καίτη Γαρμπή ξέρει πως να κάνει την πραγματική διαφορά. Κάτι το οποίο είδαμε και στα περσινά Mad Video Music Awards. Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται ότι θα δει τη σκηνή των Madwalk για πρώτη φορά είναι αυτό της Θωμαή Απέργη.

Το styling της βραδιάς θα αναλάβουν ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης, οι άνθρωποι πίσω από τα looks της Τζένης Μπαλατσινού.

Γνωστές έχουν γίνει μέχρι τώρα οι συμμετοχές της Τάμτα και της Demy οι οποίες βρίσκονται ένα βήμα πριν «κλειδώσουν» την εμφάνισή τους.

Ωστόσο, οι απουσίες του style icon της καρδιάς μας, Ελένης Φουρέιρα, λόγω συναυλιών στο εξωτερικό, αλλά και της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως θα είναι αισθητές στο φετινό Madwalk.

Τέλος, βέβαιη θεωρείται η Άννα Βίσση που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο fashion show, χαρίζοντας το δικό της αποτύπωμα στη βραδιά.

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και εμείς ανυπομονούμε να δούμε στις 3 Απριλίου το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς, του οποίου τα ηνία της παρουσίασης θα έχει η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ η Βίκυ Καγιά θα κάνει την εμφάνισή της μέσα από ένα ειδικό σποτ-αφιέρωμα για την ελληνική μόδα, όπως είδαμε σήμερα στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...