Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

SCORPIONS: Γερμανική απόβαση στις 11, 12, 14/9

ΟΙ SCORPIONS σε μια ιστορική αναδρομή της 40χρονης καριέρας τους (με 5.000 συναυλίες σε 80 χώρες και 75 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων) θα βρεθούν στην Αθήνα, κάτω από τα φώτα του MTV Unplugged!


 Με 12 μουσικούς στη σκηνή, κλασικά έγχορδα και special guests, σε ένα μοναδικό «project» που θα μαγνητοσκοπηθεί για να κυκλοφορήσει σε 47 χώρες.

Ο τραγουδιστής των Scorpions, Klaus Meine, δήλωσε πρόσφατα: «Τον περασμένο Δεκέμβριο αποφασίσαμε να σταματήσουμε. Ετσι όταν μας έγινε αυτή η πρόταση από την εταιρεία μας Sony Music, υπήρχαν κάποια ερωτήματα. Σε ένα πράγμα, όμως, συμφωνήσαμε όλοι από την πρώτη στιγμή: αν πρόκειται να το κάνουμε, θα το κάνουμε στην Ελλάδα! Οι Ελληνες είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές μας - αυτός είναι ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να κάνουμε το project στην Αθήνα. Επιστρέφουμε για να αποδείξουμε ότι οι Ελληνες είναι μέσα στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέξαμε το θέατρο του Λυκαβηττού γιατί γι' αυτό το project θέλαμε έναν μικρότερο και πιο ζεστό χώρο. Εχουμε ξαναπαίξει στον Λυκαβηττό και θυμόμαστε ακόμα ότι όταν φτάσαμε υπήρχαν fans παντού! Είχαν σκαρφαλώσει στα βράχια γύρω από το θέατρο, ήταν πραγματικά συγκλονιστικό!

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε ένα τέτοιο project στην Ελλάδα, θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Εκτός από τις μεγάλες μας επιτυχίες, θα παίξουμε αγαπημένα τραγούδια που δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ ζωντανά, όπως το "Born to touch your feelings" ή το "When you came into my life", αλλά και καινούργιες συνθέσεις που θα ακουστούν πρώτη φορά. Είναι συναρπαστικό για μας όλο αυτό που θα γίνει, είναι μια νέα πρόκληση!».

Πότε: 11, 12, 14/9. Πού: Θέατρο Λυκαβηττού (τηλ. 210-7298930). Ωρα: 20.30. Εισ.: 38 ευρώ (φοιτ./παιδ./ανεργ. 30 ευρώ ).

Στις 11 & 12/9 οι θεατές θα είναι μόνο καθήμενοι στις κερκίδες και σε καθίσματα στο χώρο μπροστά από τη σκηνή, ενώ στις 14/9 θα είναι καθήμενοι στις κερκίδες του θεάτρου και όρθιοι στο χώρο μπροστά από τη σκηνή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...