Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά τους «δικούς» του ήρωες στο Ηρώδειο

Θρυλικοί ήρωες της όπερας, των μιούζικαλ, του θεάτρου αλλά και της έβδομης τέχνης θα αναβιώσουν στη σκηνή του Ηρωδείου μέσα από τη φωνή του διεθνούς φήμης Έλληνα τενόρου.


Τις σημαντικότερες στιγμές της προσωπικής του διαδρομής στο θέατρο και τη μουσική, περικλείει ο Μάριος Φραγκούλης μέσα στην «αυτοβιογραφική» μουσική παράσταση με τίτλο «Stage Heroes – Οι δικοί μου Ήρωες», σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού.

 Ο διεθνής Έλληνας τενόρος καλείται να τραγουδήσει τους δικούς ήρωες από τον χώρο της όπερας, του μιούζικαλ, του θεάτρου και της έβδομης τέχνης, τους ήρωες που τον ενέπνευσαν από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του μέχρι και σήμερα.

Στην μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, θα ακουστούν άριες από γνωστές και αγαπημένες όπερες όπως «O κουρέας της Σεβίλλης», «Τραβιάτα», «Το ελιξήριο της αγάπης», ναπολιτάνικες καντσονέτες  με αναφορές στον σπουδαίο Ιταλό τενόρο Μάριο Λάνζα, αλλά κα αποσπάσματα από ρόλους από έργα- σταθμούς στην καριέρα του Μάριου Φραγκούλη όπως «Η Λειτουργία του Ορφέα», «Ερωτόκριτος», «Όρνιθες» και άλλα.

Μαζί με τη σοπράνο Ντέμπορα Μάγιερς, ο γνωστός τενόρος θα παρουσιάσει αγαπημένα ντουέτα από διάσημα μιούζικαλ όπως τα «Le Miserables», «Phantom of the Opera», «The King and I» και  «West Side Story», ενώ τη συναυλία θα πλαισιώσει σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από σπάνιες στιγμές της καριέρας του.

Ώρα: 21:00, Προπώληση: Στα καταστήματα Public, τα εκδοτήρια του Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 ,Στοά Πεσμαζόγλου) και ηλεκτρονικά από τις σελίδες www.livetickets.gr και www.ticketservices.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: διακεκριμένη ζώνη: 75 ευρώ, Α' ζώνη: 60 ευρώ, Β' ζώνη: 50 ευρώ, Γ' ζώνη: 40 ευρώ, άνω διάζωμα: 20 ευρώ - μειωμένο: 15 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...