Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η Λένα Αρώνη στην παρουσίαση της Eurovision !

The modern logo was introduced for the 2004 Co...Image via Wikipedia
Πριν από λίγη ώρα αποφασίστηκε πως τη βραδιά της Eurovision θα παρουσιάσει η Λένα Αρώνη. Μάλιστα, πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε συνάντηση της δημοσιογράφου με τους υπεύθυνους της ΕΡΤ για το φεστιβάλ.

«Πράγματι θα είμαι στην παρουσίαση της επιλογής του ελληνικού τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην φετινή Eurovision. Σήμερα έγινε η συζήτηση και αποφασίστηκε. Νιώθω πολύ ωραίο είναι μια πρόκληση για μένα, ένα καινούριο στοίχημα». Αυτά δήλωσε πριν από λίγη ώρα η Λένα Αρώνη επιβεβαιώνοντας την είδηση για την ανάθεση της παρουσίασης της φετινής ελληνικής βραδιάς της Eurovision.

Η Λένα Αρώνη έχει ταυτιστεί με την εικόνα της Δημόσιας Τηλεόρασης από το 1995 οπότε και συμπαρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή της ΝΕΤ «Συν και Πλην» μαζί με τους Ανδρέα Ροδίτη και Μπήλιω Τσουκαλά.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε μέσα από τη συχνότητα του Πρώτου Καναλιού την εκπομπή «Ημερολόγια» με συνεντεύξεις – πορτραίτα ανθρώπων από το χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και του πολιτισμού. Να αναφέρουμε επίσης ότι μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν γυριστεί τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών ώστε να παρουσιαστούν σε ειδική εκπομπή.

Οι δύο ημερομηνίες διεξαγωγής του ελληνικού τελικού είναι Παρασκευή 24 Φλεβάρη και Δευτέρα 28 του μήνα.
tralala.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...