Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Μια 11αδα τραγουδιστών για τη Μαρία

Neon music signImage via WikipediaΗ Μαρία χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Αντιμέτωπη με μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια και σε κακή οικονομική κατάσταση, η 25χρονη Μαρία Δημητρίου αγωνίζεται και ελπίζει.

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 θα γίνει μία μεγάλη συναυλία στην Αυλαία με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της νεαρής κοπέλας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της Μαρίας, ώστε να χρησιμοποιηθούν για την οικονομική διευκόλυνσή της.

Η ασθένεια διαγνώστηκε όταν η Μαρία ήταν 15 ετών. Ονομάζεται νόσος του Αδαμαντιάδη- Behcet. Πρόκειται για μια πολυσυστηματική, αυτοάνοση ασθένεια αποτέλεσμα της οποίας είναι οι επιληπτικές κρίσεις, η αναιμία, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η πλήρης απώλεια όρασης στο δεξί μάτι, η μειωμένη όραση στο αριστερό, η μερική απώλεια ακοής, γεύσης και οσμής, οι ταχυκαρδίες, η υδρονέφρωση και η χρόνια εγκεφαλίτιδα. Τα τελευταία χρόνια οι κύστες που είχαν διαγνωστεί στο εγκέφαλο και στην κοιλιά της Μαρίας εξελίχθηκαν σε καρκινώματα.

Για να αντιμετωπιστεί κάπως ο πόνος, οι γιατροί έδωσαν το πράσινο φως για καθημερινή χρήση μορφίνης.
Τις μέρες αυτές η Μαρία θα μεταβεί για κάποια περίθαλψη στο Ισραήλ, ενώ στόχος παραμένει η μεταφορά της στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, το Mayo Clinic. Εκεί υπάρχουν ελπίδες να τη βοηθήσουν να έχει σταθερότητα και μια ποιότητα στη ζωή της, που τόσο χρειάζεται.
Το κόστος της μετάβασης στην Αμερική είναι τεράστιο και δυσβάστακτο για αυτή και την ήδη καταχρεωμένη οικογένεια της. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν στον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα Κύπρου DEMETRIOU MARIA  CY65 0020 0107 0000 0000 0213 6300 (ΙΒΑΝ)  ή  BCYPCY2N (Swift)

Ελπίζουμε πως θα έρθετε να τραγουδήσετε μαζί μας για τη Μαρία. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες είναι οι:

Δημήτρης Βεριώνης, Νίκος Γώγος, Στέλλα Πιλάτη, Νίκος Ζιωγαλας, Γιώργος Δημητριαδης, Μάρκος (Locomondo), Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Αετόπουλος, Μάνος Πυροβολάκης, Ζακ Στεφάνου,
Οδυσσέας Τσάκαλος


Όποιος νιώθει ότι θέλει να επικοινωνήσει με τη Μαρία μπορεί να το κάνει στο email: mariademetriou@ymail.com

Το blog της Μαρίας είναι http://mariatweety.blogspot.com/

Τιμή εισιτηρίου 15 € (με κρασί / μπίρα)  Ώρα έναρξης 21.30
Μουσική σκηνή Αυλαία, Αγίου Όρους 15, Βοτανικός 2103474074  www.avlea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...