Σάββατο, 2 Ιουλίου 2011

«2310 festival» στο Καυταντζόγλειο Στάδιο

Members of the 2010 award-winning band, Judas ...Image via Wikipedia
Judas Priest
Οι «James» δίνουν συναυλία την Πέμπτη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, στο πλαίσιο του «2310 festival».

Η δεύτερη ημέρα (7 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον ποπ και ροκ ήχο. Το μεγάλο όνομα είναι οι λατρεμένοι του ελληνικού κοινού James, στην πρώτη εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη μετά από τον θρίαμβο στο Θέατρο Γης προ διετίας. Τo line-up γεμίζει με δύο ακόμα εντυπωσιακά όνοματα: το κορυφαίο Βρετανικό συγκρότημα των 90ς, οι περίφημοι Suede και οι εκρηκτικοί Subways! Μαζί τους θα εμφανιστούν οι δυναμικοί My Excuse.

Το 2310 FESTIVAL έρχεται για να ενώσει το κοινό, σε μία σκηνή, σε ένα πανηγύρι μουσικής κάθε είδους και φιλοδοξεί να αποτελέσει τον συναυλιακό θεσμό του καλοκαιριού της Βόρειας Ελλάδας. Στις 6 και 7 Ιουλίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο θα παρελάσουν ονόματα-μύθοι, αλλά και ανερχόμενα συγκροτήματα, από την pop και την rock μέχρι το heavy metal, σε ένα πρωτόγνωρο μουσικό γεγονός για την Θεσσαλονίκη!

Η πρώτη ημέρα (6 Ιουλίου) του 2310 FESTIVAL ανήκει στον σκληρό ήχο. Οι "Θεοί του Μέταλ" Judas Priest, οι Whitesnake του David Coverdale και οι δικοί μας Firewind συνθέτουν το καλύτερο metal line-up που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Θεσσαλονίκη.

info:

45 Ευρώ πωλούνται ήδη τα μονοήμερα εισιτήρια στο www.ticketarena.gr στα καταστήματα Public και Tickethouse. Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται προς 50 Ευρώ μόνο από τα ταμεία του γηπέδου. και

80 Ευρώ πωλούνται τα διήμερα εισιτήρια στο www.ticketarena.gr και στα καταστήματα Public και Tickethouse.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...