Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

H EVA KESSELRING ΣΤΙΣ 16 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ HALF NOTE JAZZ CLUB

Με μία και μοναδική εμφάνιση, το καινούριο μουσικό project της ελληνίδας jazz artist Eva Kesselring με τίτλο «Bluezuki” έρχεται να συστηθεί στο κοινό στις 16 Μαϊου στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Μήνες τώρα κυκλοφορούσαν φήμες ότι η πάντα ανήσυχη και πολυδιάστατη Eva Kesselring, ετοίμαζε μια συνεργασία που θα αποτελούσε πρόκληση για τα μουσικά δεδομένα.

Οι φήμες δεν άργησαν να γίνουν έργα και το όνομα της συνεργασίας-έκπληξης αποκαλύφτηκε: BLUEZUKI!

Τι είναι όμως το Bluezuki? Μα αυτό ακριβώς που δηλώνει το όνομά του: ο μουσικός «γάμος» των blues με το…μπουζούκι!

Τέσσερις «μουσικάρες» στο είδος τους οι Tάσος Γιαννούσης (μπουζούκι ή/και τζουράς) Aντώνης Τζίκας (ηλεκτρικό κοντραμπάσο), Παναγιώτης Αυγερινός (κιθάρες) και Παύλος Λόγαράς (τύμπανα) συναντούν τη βαθιά τζαζίστικη φωνή της Eva Kesselring σε ένα ρεπερτόριο χωρίς σύνορα και όρια,

με ενορχηστρώσεις που ξαφνιάζουν, συγκινούν, ξεσηκώνουν.

Από πορτογαλέζικα fados στο Σουγιούλ, από το Jimi Hendrix στο Μητσάκη και από το Bob Dylan στο Γιαννίδη, η μουσική παλέτα που χρησιμοποιεί το Bluezuki ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και παρασύρει σε ένα κόσμο όπου η μουσική δεν υπακούει σε νόρμες και κανόνες, αλλά αποτελεί μέσο έκφρασης της πολυδιάστατης προσωπικότητας των καλλιτεχνών.

«Όσο περισότερο καιρό παίζουμε μουσική μαζί, τόσο και επιβεβαιώνεται η πεποίθησή μας πως «η Μουσική είναι μία» μας εκμυστηρεύεται η Eva. Και συμπληρώνει :«Δεν βλέπω την ώρα να μοιραστώ την μουσική αυτή μαζί σας...”

www.evakesselring.com

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς.
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9213310 ή αγοράστε το εισιτήριό σας στο www.viva.gr
Γενική είσοδος(χωρίς ποτό) : 15 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ.
Τετάρτη 16/5 στις 22.30
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...