Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Oι Ωρίωνες σε μια μοναδική συναλία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

Oι Ωρίωνες (www.oriones.gr) μετά την κυκλοφορία του νέου τους CD με τίτλο ‘Δεσμώτης’ συνεχίζουν την πετυχημένη πορεία τους και εφέτος δυναμικά. Οι φίλοι του συγκροτήματος αλλά και χιλιάδες κόσμου, είχαν την ευκαιρία να τους δουν και πάλι, και να τους χειροκροτήσουν σε μια νέα συναυλία που έδωσαν την Δευτέρα 30 -4-2012 , παραμονή Πρωτομαγιάς, από τις 10.30 μμ μέχρι 1.00 πμ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς.


Η εκδήλωση ξεκίνησε από τις 8 μμ με δύο παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και στην συνέχεια από τις 10.30 έως την 01.00 ήταν μια βραδιά αποκλειστικά ΩΡΙΩΝΕΣ που παρουσίασαν την νέα ανερχόμενη φωνή της Ελληνικής ποπ & ροκ μουσικής , την Τζίνα Αβραμίδου και τις νέες τους συνθέσεις που ήδη κυκλοφορούν από τον Δεκέμβριο 2011 σε cd με τίτλο ‘ΔΕΣΜΩΤΗΣ’ . Πέρα από τα δικά τους τραγούδια, το πρόγραμμά τους περιλάμβανε και αρκετές γνωστές Ελληνικές επιτυχίες από ΜΠΛΕ , ΘΗΒΑΙΟ, ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, κλπ, καθώς και γνωστές ξένες επιτυχίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς Ροκ σκηνής, όπως ROLLING STONES, SCORPIONS, BLACK SABBATH, ERIC CLAPTON, κ.α., αλλά και νεωτέρων αστέρων (DUFFY, PORTISHEAD, HOOVERPHONIC, KUBB κ.α.)



Οι Ωρίωνες με το πρόγραμμά τους αυτό , που είναι απλό, κατανοητό και πάνω απ' όλα ποιοτικό και κράτησε πάνω από 2,5 ώρες, αλλά και με τις πολύ καλές φωνές τους, ενθουσίασαν όλο τον κόσμο που τους χειροκροτούσε συνεχώς και δεν έφευγε παρά το προχωρημένο της ώρας, αλλά αντίθετα ζητούσε από το συγκρότημα να συνεχίσει.

Εντύπωση έκανε και ο 19άχρονος Τάσος Αβραμίδης , ο οποίος έχει ήδη εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες.

Ο δήμος Ν. Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, απέδειξε έτσι, ότι δεν χρειάζονται τα πολύ υψηλά μπάτζετ για να κάνεις μια επιτυχημένη εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...