Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

Στην Κομοτηνή, στις 21 Ιουνίου θα την ακούσεις…

Η Ημέρα της Μουσικής ξεκίνησε στο Παρίσι το 1982. Σήμερα έφτασε να είναι ένας πραγματικός θεσμός, ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πολιτιστικό γεγονός που διεξάγεται κάθε 21η Ιουνίου σε περισσότερες από 22 χώρες. Ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικοί κατακλύζουν δημοτικούς χώρους, πλατείες, δρόμους, σταθμούς και πάρκα παρουσιάζοντας στο κοινό τις μουσικές τους ανησυχίες.
Δίνεται, έτσι, η ευκαιρία για μία ευρωπαϊκή πολιτιστική γιορτή που συμβάλλει ώστε να αναπτυχθούν πολιτιστικές ανταλλαγές και συνεργασίες ανάμεσα σε νέους και καθιερωμένους καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες.
Ο Δήμος Κομοτηνής και η Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής) γιορτάζει την ημέρα της μουσικής και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετέχουν εθελοντικά, είτε στα οργανωμένα σημεία όπου θα υπάρχουν στημένες σκηνές είτε να προτείνουν τις δικές τους δράσεις.
Δηλώστε συμμετοχή και κάντε την πρόταση σας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που θα βρείτε στα γραφεία της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. (Κούλογλου 14 – Τηλ: 25310 31022) ή στο email: giortimousikis@gmail.com μέχρι τις 15 Ιουνίου. Πληροφορίες και στο Facebook: Γιορτή Μουσικής Κομοτηνής.
…δεν χρειάζεται να ξέρεις για να το κάνεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το νιώθεις.
piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...