Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Marianna: Angels Cried

Το Angels Cried είναι το digital single της Mariannas που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από την FM Records.

H Μαριάννα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1994, είναι φοιτήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, έχει κλασσικές σπουδές στο πιάνο απο το Ωδειο Αthenaeum Διεθνές Κέντρο Μαρία Κάλλας και είναι κάτοχος Αμερικανικου Πτυχίου του Michigan με σπουδές χορού και κινησιολογίας.

  • Συμμετείχε στη Ροκ Οπερα "JESUS CHRIST  SUPERSTAR
  • Σε ηλικία μόλις 10 ετών συνεργάστηκε με τη Γλυκερία και τα Κίτρινα Ποδήλατα στο τραγούδι "ΚΙ ΟΛΟ ΠΕΤΑΩ".
  • Τα τραγούδια της Μπλέ Τζήν, Μάτια Παιδικά και Χρόνια Μαθητικά ξεχωρίζουν και επιλέγονται για τους Ελληνικούς Τελικούς της Eurovision Junior
  • Τον Ιούνιο του 2005 παρουσίασε την εκπομπή της ΕΡΤ "ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ" μια συμπαραγωγή της EBU.
·         Συνεργάστηκε με τον Μέμο Μπεγνή την Άντα Λιβιτσάνου και τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη στο σήριαλ του MEGA CHANNEL "ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ".
·         Τον Οκτώβρη του 2008 συμπαρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Αμοιρά και την Ρένια Τσιτσιμπίκου από το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ" την EUROVISION JUNIOR στην ΕΤ1.
·         Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο Εθνικό Κανάλι της Ινδονησίας "GLOBAL TV" στην εκπομπή "CLASS TRIP"
·         Tον Αύγουστο του 2010 εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Contursi Festival στην Ιταλία έφερε το ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΡΙΤΙΚΩΝ (Premio della Critica Miglion Interpretagione). Επιλέχθηκε μέσα απο 34 συμμετοχές!!

Το 2012 υπογράφει με την InsideOut music web promotion και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το νέο Digital Single της μέσω της FM Records με τίτλο «Angels Cried». Πρόκειται για μία πολύ δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Κωνσταντίνου Κουροπαλάτη, στίχους της Barbara Pedraza και σε ενορχήστρωση των Θάνου Παπαδέλλη και Κωνσταντίνου Κουροπαλάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...