Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ο Μίμης Πλέσσας και η Alexandra Gravas στην Γερμανία για τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Λουκίλα Καρέρ (αριστερά με τα μαύρα) σύζυγος του Μίμη Πλέσσα στη συναυλία

Μια μεγάλη συναυλία στην Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης

Μια μεγάλη συναυλία του Μίμη Πλέσσα δόθηκε στην Παλιά Όπερα της Φρανκφούρτης, μαζί με τον κορυφαίο γερμανό βαρύτονο και γνωστό παρουσιαστή της τηλεόρασης Gunther Emmerlich, την διεθνούς φήμης μέτζο σοπράνο Alexandra Gravas, τον Σπύρο Κλείσσα και την Fide Koksal, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Η συναυλία είχε ένα σοβαρό φιλανθρωπικό σκοπό και γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας της Ελληνικής Κοινότητας της Φρανκφούρτης και της Alexandra Gravas.
Ο κ. Αθανασίου πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας Φρανκφούρτης με την Alexandra Gravas.
Στόχος, να μαζευτούν χρήματα για τα Ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS. Και ο Μίμης Πλέσσας, πάντα ευαισθητοποιημένος σε θέματα παιδιών, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση.

Μίμης Πλέσσας - Alexandra Gravas.
Μεγάλα τραγούδια του αγαπημένου Έλληνα Συνθέτη, κόσμησαν την μοναδική αίθουσα της Alte Oper Frankfurt, ερμηνευμένα από τον Σπύρο Κλείσσα, την Fide Koksal και την Alexandra Gravas. «Θα πιω απόψε το φεγγάρι», «Ποιος το ξέρει», «Δώσμου τ’ αθάνατο νερό», «Τι σου ‘κανα και πίνεις», τραγούδια από τον πολυαγαπημένο «Δρόμο» και τον Ελληνικό Κινηματογράφο, ενώ σαν έκπληξη της βραδιάς, ο Gunther Emmerlich και η Alexandra Gravas τραγούδησαν την «Άρια της Ευρυδίκης» σε δύο γλώσσες.
Τη συναυλία παρακολούθησαν  Έλληνες και Γερμανοί εκπρόσωποι της Πολιτικής και του Τύπου, Πρέσβεις, ο Πρόεδρος των Ελληνικών Χωριών SOS και απευθυνόταν και σε ελληνικό και σε γερμανικό κοινό.


Η πρωτοβουλία είχε την υποστήριξη του ΕΟΤ, της Aegean και πολλών Ελλήνων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Γερμανία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Antonis Kyrou by XCOM AG

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...