Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Love in Portofino»: Το νέο άλμπουμ του Andrea Bocelli

H εκπληκτική live εμφάνιση και τα ντουέτα του διάσημου τενόρου στο Portofino και τραγούδια από τα δύο τελευταία studio album του, «Passione» και «Amore», κυκλοφορούν σε Cd και Dvd!


Τη νέα του δισκογραφική δουλειά  «Love in Portofino» παρουσιάζει ο διάσημος τενόρος Αndrea Bocelli , ένα CD/DVD  που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Αυτό το ολοκαίνουργιο άλμπουμ αναδεικνύει την εκπληκτική εμφάνιση του Bocelli στο Portofino της Ιταλίας τον Αύγουστο του 2012, και περιλαμβάνει τα τραγούδια του τενόρου από τα τελευταία studio album του «Passione» και «Amore». Ακούστε τον Bocelli να  τραγουδά μερικά από τα πιο διάσημα τραγούδια αγάπης στον κόσμο, με την συνοδεία του κάτοχου 16 βραβείων Grammy, David Foster και μιας 40μελούς ορχήστρας.

Η συλλογή περιλαμβάνει εκπληκτικές ερμηνείες σε μερικά απο τά πιο γωστά Ιταλικά και διεθνή τραγούδια όπως τα «Anema e Core», «Love in Portofino», «Il Nostro Incontro» με τον τρομπετίστα Chris Botti (μία σύνθεση των Ennio and Andrea Morricone), «Corcovado», «Qualche stupido ‘Ti amo» και την ιταλική εκδοχή του «Somethin' Stupid» με την Veronica Berti. Επίσης η συλλογή περιέχει τραγούδια απο το τελευταίο album του Bocelli, «Passione», όπως τα «Love Me Tender», «Champagne», «Roma nun fa la stupida stasera», «Perfidia» αλλά και το τραγούδι «Quizás, Quizás, Quizás»με την Jennifer Lopez.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...