Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Τα Βινύλια είναι Παντοτινά στη «Τεχνόπολις» -“Vinyl is back” 4-5-6/10 2013 !

Για όσους  πίστεψαν ότι τα πικ-απ πέρασαν στο  χρονοντούλαπο της ιστορίας, σε πείσμα της εποχής, το «Vinyl is Back» γίνεται ένα με τη τάση επιστροφής στο ζεστό ήχο του βινυλίου και, μετά τη θριαμβευτική πρώτη διοργάνωσή του τον περασμένο Μάρτιο, επανέρχεται …δριμύτερο στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο Κτίριο «Μηχανουργείο», (Πειραιώς 100, Γκάζι) το τριήμερο 4, 5 και 6 Οκτωβρίου 2013!

Το 2ο «Vinyl is Back» υπόσχεται στους ήδη, αλλά και τους επίδοξους, funs του βινυλίου μια νέα, συναρπαστική και δυνατή εμπειρία στο μοναδικό Show αφιερωμένο στο βινύλιο. Μετά και την απόλυτα επιτυχή πρώτη διοργάνωσή του θα είναι μεγαλύτερο και πλουσιότερο σε συμμετοχές με περισσότερα Καταστήματα Δίσκων αλλά και μεγαλύτερη γκάμα από Ιδιώτες Συλλέκτες που θα δώσουν το «παρών», ενώ παράλληλα αναμένεται εκτεταμένη παρουσία από Δισκογραφικές Εταιρείες, Μηχανήματα Αναπαραγωγής Δίσκων (Πικάπ, Ενισχυτές κοκ), Αξεσουάρ για Βινύλια και Πικάπ κλπ.

Επιπρόσθετα, προγραμματίζονται μια σειρά από Παράλληλες Εκδηλώσεις, Live Εμφανίσεις Καλλιτεχνών και γενικά δραστηριότητες που θα προσθέσουν στην εμπειρία του επισκέπτη, αλλά θα στοχεύσουν και στην εξυπηρέτηση ενός εκ των «ιδρυτικών στόχων» της εκδήλωσης: να «δημιουργήσει» ΚΑΙ νέο κοινό για το βινύλιο, «συστήνοντάς» το στις επόμενες γενιές που δεν το πρόλαβαν.

Βινύλιο! Ένας αθεράπευτος έρωτας! Μια μανία! Αν προσπαθούσαμε να αποτυπώσουμε με λέξεις τα συναισθήματα που κυριεύουν τους φίλους του βινυλίου που όλο και αυξάνονται, τότε δεν θα τελειώναμε ποτέ. Άλλωστε ενώ τα λόγια τα παίρνει ο αέρας, τα βινύλια μένουν ! Μετά τον άχρωμο ήχο του downloading που μπήκε και βγήκε από τ’ αυτιά μας ο αυθεντικός και αξεπέραστος ήχος της μουσικής, το βινύλιο, είναι μονόδρομος…

 Ένα ακόμη μαγευτικό ταξίδι λοιπόν ξεκινά καθώς ο χρόνος για το 2ο  «VINYL IS BACK», «μετρά» πλέον αντίστροφα! Be there! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...