Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Από την Κρήτη ίσαμε την America H Γεωργία Νταγάκη σ’ ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι

Μια πρωτότυπη συνεργασία που θα προκαλέσει «θόρυβο» σε ένα πρόγραμμα που καταλύει τα όρια ανάμεσα στο Rock’n’Roll και την παραδοσιακή μουσική. 

Με αφορμή την δισκογραφική τους συνεργασία, η Γεωργία υποδέχεται τον Σταύρο Σιόλα, ο οποίος υπογράφει  τους στίχους και τη μουσική στον «Φόβο», τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί και παρουσιάζεται «ζωντανά» για πρώτη φορά. 

Η Γεωργία Νταγάκη κατάγεται από την Κρήτη. Στους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας της εκτός Ελλάδος, πέρα από τις συναυλίες της, αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία- δισκογραφική αλλά και σε συναυλίες- με το θρύλο της rock σκηνής Eric Burdon και τους Animals. Αυτή την εποχή συμμετέχει στην φιλόδοξη πρωτοβουλία του Φίλιππου Πλιάτσικα «The Other Side of Greece», μια παράσταση- με τη συμμετοχή διεθνών καλλιτεχνών- που θα ταξιδέψει σε πόλεις της Ευρώπης 

Ο Δημήτρης Λάππας έρχεται από την Θεσσαλονίκη, κιθαρίστας και όχι μόνο, αντι-συμβατικος και μοναδικός στον ήχο του καλλιτέχνης, μια μουσική κατηγορία από μόνος του. 

Mr. Highway Band: η κορυφαία σύγχρονη Rock’n’Roll μπάντα, με μελωδίες και ρυθμούς που κολλάνε στο μυαλό και καινούργια τραγούδια στις αποσκευές τους.

ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ: 210.8224134, 6977641373
Τιμή Εισιτηρίου: 8 ευρώ
Ώρα έναρξης: 23:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Λίγα λόγια  για την Γεωργία 
  • Έχει δισκογραφίσει με τον θρύλο της rock σκηνής ERIC BURDON, σε δίσκο του συμμετέχοντας σε 4 τραγούδια.
  • Πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2009 μια μεγάλη περιοδεία σε 27 πόλεις του εξωτερικού, καλεσμένη από τον Eric Burdon στην επανασύνδεση των Animals. Μία συνεργασία που έδωσε την ευκαιρία στην Γεωργία Νταγάκη με την κρητική της λύρα να χαρίσει ελληνικό χρώμα σε μεγάλα τραγούδια της rock όπως τα The House of rising sun, Don't let me be misunderstood, Mercy's Hand, Give me the night αλλά και να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Πανσέληνος» διασκευασμένο από τους Animals.
  • Τον Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε σε 29 χώρες του εξωτερικού, από την γερμανική εταιρεία world μουσικής «NETWORK MEDIEN» το album της «Secret Love» σε παραγωγή του Νίκου Ζούδιαρη, από το οποίο ξεχώρισε «Το Καράβι της φυγής»
  • Το 2008 συμμετείχε με το συγκρότημα της σε περιοδεία με τον Goran Brecovic
  • Οκτώβριος 2013 ξεκινάει συνεργασία με το κορυφαίο Ελληνικό Rock’n’Roll συγκρότημα  τους Mr Highway Band.
  • Mε αρχή το Λονδίνο στις 30/10/13 και στην συνέχεια Ντίσελντορφ 22/11/13, Βρυξέλες 23/11/13, Άμστερνταμ 25/11/13 και τέλος στο Παρίσι στις 26/11/13 η Γεωργία Νταγάκη συμμετέχει στην παράσταση: “The Other Side of Greece” μια φιλόδοξη πρωτοβουλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με σημαντικούς έλληνες και ξένους καλλιτέχνες να ενώνουν την φωνή τους και την μουσική τους στο εξωτερικό
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...