Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Οι Χαΐνηδες για 2 Σαββατόβραδα στο Ρυθμό Stage

Οι Χαΐνηδες, το συγκρότημα από την Κρήτη, θα εμφανιστούν για δύο Σάββατα (2 και 9 Νοεμβρίου) στη μουσική σκηνή Ρυθμός.

Με τραγούδια όπως τα "Ακροβάτης", "Συνταγές μαγειρικής", "Η Τίγρη", "Το καπηλειό" και πολλά άλλα θα μας προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά με έντονα συναισθήματα.

Οι «Χαΐνηδες» δε φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις, αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ρωτήματα. Η εύρεση της αλήθειας είναι προσωπική διαδρομή του καθενός, καθώς βουτά στον ωκεανό της συλλογικής ύπαρξης. Η μπάντα των «Χαΐνηδων» σμίγει τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα, συμβάλλοντας έτσι στο ιερό ΧΑΟΣ που είναι η μόνη πηγή δημιουργίας και αυτο-οργάνωσης.

Η μουσική ομάδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, που ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολμούν και δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου.

Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάμεις, αποτυπώνονται σε μέτρο και ορίζουν «…όλα όσα είδες και έχεις ποθήσει και όσα ποτέ δε δεις».
  • Δημήτρης Αποστολάκης – Λύρα, φωνή, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης – Ακουστική κιθάρα, φωνή, Μαρία Κώτη – Φωνή, Αλέξης Νόνης – Νταούλι, νταρμπούκα, νταφ, καχάν 
  • Δημήτρης Μπρέντας – Πλήκτρα, καβάλι, κλαρίνο, γκάιντα, Αντώνης Σκαμνάκης – Μπάσο 
  • Μιχάλης Νικόπουλος – Μπουζούκι, Μαντολίνο, Λαούτο, Φωνή, Τάκης Κανέλλος – Ντραμς 
  • Κλέων Αντωνίου – Ηλεκτρική κιθάρα 

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 - 16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060 - www.rythmos-stage.gr
Ώρα έναρξης: 22.30 - Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...