Τρίτη 14 Μαΐου 2013

O protégé του Αρναούτογλου «χτυπάει» Sfera!

Τον ακούσαμε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πιο συγκεκριμένα από την εκπομπή του στον Sfera με τη Ράνια Κωστάκη. Ο «Άρνι» παίζει συνεχώς το τραγούδι του Αντώνη Οικονόμου «Να ‘σαι καλά», ένα μελωδικό, ποπ κομμάτι με ροκ λεπτομέρειες, σε μουσική Σπύρου Μεταξά και στίχους Άρη Καλημέρη – το σχετικό βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία Θωμά Χρυσοχοϊδη κάνει μεγάλη επιτυχία και στο youtube. Ο Αντώνης είναι ο αγαπημένος του παρουσιαστή-ραδιοφωνικού παραγωγού και όχι τυχαία.

Ψάξαμε το story τού πολλά υποσχόμενου καλλιτέχνη και ιδού: πρόκειται για ένα ταλαντούχο παιδί, με ιδιαίτερο «μέταλλο» φωνής, που κατάγεται από την Κύπρο. Με πάθος για τη μουσική από πιτσιρικάς, αποφάσισε να κάνει πράξη το όνειρό του. Χαμηλών τόνων, κινείται στον χώρο του έντεχνου, της ποπ και της ροκ. Τραγουδάει βέβαια στα lives του όχι μόνο δικά του κομμάτια, προφανώς και αυτά, αλλά αγγίζει και Depeche Mode μέχρι και Frank Sinatra! Έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και σόλο και με τη μπάντα του, τους «Τσακ Μπαμπ». Επίσης, έχει συνεργαστεί με μεγάλα και πολύ δημοφιλή ονόματα όπως οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Καζούλης, Γιάννης Ζουγανέλης, αλλά και με ανθρώπους πιο κοντά στην ηλικία του, όπως οι άκρως τρελοί κι αγαπημένοι Locomondo κ.ά.

Η επιυτυχία του «Να 'σαι καλά» είναι η τρίτη επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα τραγούδι που ακούγεται συνεχώς και, όπως όλα δείχνουν, με αυτό θα κάνει το μεγάλο «μπαμ» και θα καθιερωθεί στη συνείδηση της νεολαίας (http://www.youtube.com/watch?v=MYNs9QCwYUQ). Τα καλύτερα έρχονται!
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...