Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

H θρυλική Dee Dee Bridgewater έρχεται στην Ελλάδα


H θρυλική Dee Dee Bridgewater έρχεται στην Ελλάδα για ένα τριήμερο υψηλής καλλιτεχνικής απόλαυσης στις 24 και 25 Μαοΐυ στο gazARTE και 26 Μαϊου στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ανεκτίμητη Dee Dee Bridgewater και το εξαίρετο κουαρτέτο που τη συνοδεύει στη σκηνή έρχονται σε Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης τον Μάιο. Σημειώστε τις ημερομηνίες: 24,25/5 στο gazARTE & 26/ 5 στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάποιες φορές, η διάθεση και η μουσική ενώνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δημιουργείται ένα είδος μαγείας. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η θρυλική DeeDee ανεβαίνει στη σκηνή. Νιώθεις ότι η μαγεία σε διαπερνάει από την πρώτη στιγμή που ξεκινάει να τραγουδά! 

Dee Dee Bridgewater
Cover of Dee Dee Bridgewater
Μέσα από μια πολύπλευρη καριέρα που μετρά ήδη σαράντα χρόνια, η νικήτρια των Grammy και Tony Awards, η λαμπερή ντίβα της jazz Dee Dee Bridgewater, συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ερμηνεύτριες της εποχής μας. Οι επιλογές της, όλα αυτά τα χρόνια, γεφυρώνουν όλα τα μουσική είδη και αποδεικνύουν ότι η Dee Dee δεν επαναπαύεται, βάζει συνέχεια τον πήχη πιο ψηλά! 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...