Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

“All about Vibe – Θέλω να το Ξέρεις”


Το πρώτο single του hip hop duo που ήρθε για να μείνει!

                    Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το νέο hip hop / urban σχήμα «All About Vibe» (ή A.A.V.) κυκλοφορούν το πρώτο τους single. Πρόκειται για μια hip hop μπαλάντα με άκρως ερωτική διάθεση και στίχους οι οποίοι ξεχειλίζουν από συναίσθημα.

          Ποιοι είναι όμως οι All About Vibe; Πρόκειται για τη μουσική σύμπραξη δύο φίλων που ξεκίνησε στο βροχερό Λονδίνο στις αρχές του 2011. Ο Free Spirit (rap) και ο Zita (μουσική παραγωγή) γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής στο Westminster University όπου βρέθηκαν για το μεταπτυχιακό τους στην μουσική παραγωγή. Σύντομα οι δύο φίλοι δεν θα διστάσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εκφράσουν δημιουργικά το πάθος τους για τη μουσική.  

      Επηρεασμένοι τόσο από το σύγχρονο hip-hop όσο και από το mainstream ρεύμα, οι A.A.V άρχισαν να φλερτάρουν αναπόφευκτα με τον έξυπνο στίχο και τον σύγχρονο ήχο. Δίχως άλλο το group σας καλωσορίζει στο μαγικό ταξίδι της μουσικής με όπλα του τον σεβασμό στον ακροατή, την ειλικρίνεια στο στίχο και την προσεγμένη μουσική παραγωγή. Και μη ξεχνάτε… KEEP THE VIBE UP!!!


Δείτε το video στο youtube

http://youtu.be/FVU9p6ztueM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...