Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντά τους δικούς του ήρωες: Στο Ηρώδειο, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου


Σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στην προσωπική του διαδρομή στο θέατρο και τη μουσική, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Μάριος Φραγκούλης θα ζωντανέψει με την ερμηνεία του αγαπημένους του θρυλικούς ήρωες της όπερας, των μιούζικαλ, του θεάτρου, αλλά και του κινηματογράφου.

Σαν μια μουσική «βιογραφία», τα όνειρα και οι πιο σημαντικές στιγμές της καλλιτεχνικής πορείας του διεθνή έλληνα τενόρου θα ξεδιπλωθούν στη σκηνή του Ηρωδείου, μέσα από την πρωτότυπη παράσταση «Stage heroes – Οι δικοί μου ήρωες», την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Στους σταθμούς μιας λαμπρής καριέρας

Το ρεπερτόριό του μοιάζει ανεξάντλητο, καθώς θα ερμηνεύσει αποσπάσματα από γνωστές όπερες, όπως «O κουρέας της Σεβίλλης», «Τραβιάτα», «Το ελιξίριο της αγάπης», ναπολιτάνικες καντσονέτες γεμάτες  έρωτα και πάθος, με ξεκάθαρες αναφορές στον πολύ σημαντικό ιταλό τενόρο Μάριο Λάνζα, αλλά και ρόλους από έργα μεγάλων ελλήνων δημιουργών, θεατρικά και μη, που αποτέλεσαν σταθμούς στην καριέρα του, όπως «Η Λειτουργία του Ορφέα», «Ερωτόκριτος», «Όρνιθες» και άλλα.

Με εκλεκτή συντροφιά

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός, ενώ στο πλευρό του Μάριου Φραγκούλη θα βρεθεί για ακόμα μία φορά η διάσημη σοπράνο Ντέμπορα Μάγιερς. Μαζί, θα δώσουν σάρκα και οστά σε πλήθος γνωστών ηρώων από τον κόσμο των μιούζικαλ, με ντουέτα από τα «Le Miserables», «Phantom of the Opera», «The King and I», «West Side Story» και άλλα, αποδεικνύοντας όχι μόνο το ταλέντο τους, αλλά και τη μοναδική χημεία που τους ενώνει. Ο χώρος αυτός, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα οικείος στον σπουδαίο ερμηνευτή, καθώς από εκεί ξεκίνησε τη μουσική του διαδρομή, για να φτάσει στο υψηλό σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Το πρόγραμμα της συναυλίας θα συμπληρώσουν τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, από το χτες και το σήμερα, δίνοντας, έτσι, στο κοινό μια σφαιρική, αλλά και πλήρη εικόνα της καριέρας του, με φόντο σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από μοναδικές στιγμές του στην εγχώρια και ξένη σκηνή.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: 75 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), 60 ευρώ (Α΄ ζώνη), 50 ευρώ (Β΄ ζώνη), 40 ευρώ (Γ΄ ζώνη), 20 ευρώ (άνω διάζωμα), 15 ευρώ (φοιτητικό - AMEA). Προπώληση: καταστήματα Public, Ticket Services - Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου), τηλεφωνικά: 210 7234567, ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr. naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...