Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO - Ο Μάνος Παπαδάκης στο Σταυρό του Νότου

Νέος δίσκος και μια σειρά εμφανίσεων για τον αγαπημένο μουσικό στη σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο Μάνος Παπαδάκης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του" ο συμβολικός αριθμός 3" με τη συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα , του Βασίλη Καζούλη , του Δημήτρη Ζαχαριουδάκη των ΧΑΙΝΗΔΩΝ , του Σπύρου Γραμμένου και του Φίλιππου Μπουραίμη ,παίρνει την αγαπημένη του κιθάρα , φορτώνει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια στις αποσκευές του , παρέα με την Κατερίνα Ανδρουλάκη στο ακορντεόν , τον Χρήστο Σπηλιόπουλο στο τρομπόνι , τον Κυριάκο Καραμπερόπουλο στο σαξόφωνο και το κλαρίνο , τον Βασίλη Νικολακόπουλο στα τύμπανα και τον Δημήτρη Μουτάφη στο ηλ. μπάσο και ξεκινάει για τον Σταυρό του Νότου στις 26 Φεβρουαρίου 2014 .


Και όπως λένε και οι διογρανωτές: «Να τραγουδήσουμε παρέα και να νιώσουμε όλοι πως ξεκινάμε ένα ταξίδι μαζί , ένα ταξίδι δρόμου μέσα σε ένα βανάκι ,πειράζοντας σταθμούς στο ραδιόφωνο , έτσι όπως παλιά ,απλά να πάρουμε τους δρόμους , να φωνάξουμε , να εκφραστούμε , να ξεφύγουμε».


Ο Μάνος Παπαδάκης είναι ένας από τους πιο εκφραστικούς και πολυσύνθετους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με μεγάλη αποδοχή από το κοινό, με τρεις δίσκους στο ενεργητικό του και συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες μουσικούς. Μας προκαλεί και μας προσκαλεί με τον δυναμισμό του και τις εξαίσιες ερμηνείες του να τον ακολουθήσουμε στο μουσικό του ταξίδι . Ξεκινώντας από την Κρήτη και ολοκληρώνοντας την περιοδεία του το καλοκαίρι του 2014 με στάσεις τον φετινό χειμώνα στην Αθήνα .

Έναρξη 22.00
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό (μπύρα ή κρασί)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...