Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Το Carnegie Hall προσκαλεί την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια συναυλία

Μια μοναδική εμφάνιση σε μια ιστορική σκηνή


Το Carnegie Hall προσκαλεί την Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία ξεχωριστή συναυλία, στην κεντρική του σκηνή, Stern Auditorium / Perelman Stage, χωρητικότητας 2.800 ατόμων.

Στη συναυλία αυτή η διεθνής ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει τα πιο γνωστά και επιτυχημένα τραγούδια της συνοδευόμενη από τον Αρμενικής καταγωγής σολίστα και συνθέτη Ara Dinkjian.


Για έναν καλλιτέχνη, το να βρεθεί στο περίφημο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, θεωρείται τίτλος τιμής. Λίγοι είναι αυτοί που καταφέρνουν να περάσουν τις πόρτες του και να ανέβουν στη σκηνή του για μία δική τους, προσωπική, συναυλία. Είναι ένα μεγάλο όνειρο ζωής. Κι ακόμα λιγότεροι εκείνοι που δέχονται απευθείας πρόσκληση από τον πιο φημισμένο χώρο της Νέας Υόρκης. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μπαίνει πλέον στη λίστα αυτή την ακριβή, τη λίστα με τους καλλιτέχνες που μπορούν να υπερηφανεύονται πως εμφανίστηκαν στο Carnegie Hall.

Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, "μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες τραγουδίστριες του σήμερα" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο πρόγραμμα του Carnegie Hall, θα γεμίσει με την παρουσία της την τεράστια σκηνή του διάσημου ΝεοΥορκέζικου θεάτρου.

1 Φεβρουαρίου 2014, στις 20.00
Carnegie Hall, Stern Auditorium/Perelman Stage

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...