Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ψηλά οι μετοχές των Iron Maiden

Η εταιρία που συνδέεται με το θρυλικό συγκρότημα της heavy metal βρίσκεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας.


Η Iron Maiden LLP, η εταιρία που συνδέεται με τους Iron Maiden, βρίσκεται ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίας της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με έκθεση που παρουσίασε το Χρηματιστήριο του Λονδίνου και δημοσίευσε η εφημερίδα Guardian. Παρουσιάζει έσοδα που φτάνουν τις 20 εκατομμύρια Βρετανικές λίρες που προέρχονται από τις περιοδείες των Βρετανών heavy metal θρύλων αλλά και από την τεράστια οπαδική βάση της μπάντας. 


Τα μέλη του συγκροτήματος ταξιδεύουν συνεχώς σε όλον τον κόσμο δίνοντας συναυλίες, κερδίζοντας νέους θαυμαστές και πουλώντας τα εμπορικά είδη που διαθέτουν τόσο στους χώρους των συναυλιών όσο και στο Διαδίκτυο. Μάλιστα, η οικονομική τους επιτυχία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτή τη διαδικτυακή δραστηριότητα των οπαδών τους. Εως τον Μάιο του 2012 και για έναν χρόνο η μπάντα προσέλκυσε 3,1 εκατ. θαυμαστές στη σελίδα της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...