Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, NOUVELLE VAGUE DAYS ΜΕ ΓΙΩΡΓΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αυτή την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, τα Nouvelle Vague  Days του Pepper 96.6 φιλοξενούν στο Σταυρό του Νότου Plus τον εορταστικό και κοσμοπολίτη τραγουδοποιό Γιώργη Χριστοδούλου!


Ο Σταυρός του Νότου Plus γεμίζει με μουσικές αποχρώσεις από την Ισπανία, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο. Επιλογές με ζεστά jazz ηχοχρώματα, διασκευές αγαπημένων κομματιών από τα '20s έως τα '60s, μια σύντομη αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία και μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο Βarcelonauta, ο Γιώργης μας «ξεναγεί» μουσικά στα καφέ και τις στοές από την παλιά Αλεξάνδρεια και το Παρίσι ως την Αθήνα και την αγαπημένη του Βαρκελώνη.


Οι ερμηνείες του τραγουδοποιού στα ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά κι ελληνικά, «υπόσχονται» να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μελωδικό και διασκεδαστικό gig.

Το ολοκαίνουργια «Que Bonita Es Barcelona» και το «Media Hora» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που θα απολαύσουμε στο Σταυρό του Νότου Plus μαζί με μία μοναδική συνέντευξη του Γιώργη Χριστοδούλου στη ραδιοφωνική παραγωγό του Pepper, Γιώτα Κοτσέτα. Συντονιστείτε στον Pepper 96.6 για προσκλήσεις!!!

Ώρα έναρξης: 20:30
Σταυρός του Νότου Plus: Φραντζή 14, Νέος Κόσμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...