Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Οι Koza Mostra στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

O Ηλίας Κόζας και η παρέα του κατεβαίνουν στην Αθήνα. 

Μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision με το smash hit:“Alcohol is Free”! προσγειώνονται στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, στο πρώτο τους μεγάλο live σε αθηναϊκό έδαφος στις 27 Δεκεμβρίου


«Οι Koza Mostra εξελίσσονται αισίως σ’ένα από τα μεγαλύτερα ska συγκροτήματα»- BBC News.
«Για αυτούς τους Έλληνες η κρίση δεν υπήρξε ποτέ»- Bild News

Όταν ο Ηλίας Κόζας, τραγουδιστής των Koza Mostra, συνέθετε ένα χρόνο πριν το «Alcohol is Free», κανείς δεν περίμενε, ότι ένα χρόνο μετά το συγκεκριμένο τραγούδι θα γίνονταν συνώνυμο της ελευθερίας και της αισιοδοξίας σε όλη την Ευρώπη.


Οι Koza Mostra με τη συμμετοχή τους στο 58η διαγωνιισμό της Εurovision, στο Malmö τη Σουηδίας, κατέκτησαν την τιμητική έκτη θέση, εισπράττοντας διθυραμβικά σχόλια από τη πλειοψηφία κοινού και δημοσιογράφων σε όλη την Ευρώπη.

Τον Μάρτη του 2013 οι Koza Mostra κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, με τίτλο «Keep Up the Rhythm», στον οποίο είχαν τη τιμή να συνεργαστούν με τον Paul Hitter, τον ζωγράφο που ευθύνεται για τα δημιουργικά της πλειοψηφίας των εξώφυλλων και αφισών των Gogol Bordello, ο οποίος φιλοτέχνησε όλο το δημιουργικό του CD. Ο ίδιος μάλιστα έγραψε τα εξής συγκινητικά λόγια στο εσώφυλλο:

«Πρωτοσυνάντησα τους Koza Mostra, σε ένα φεστιβάλ «κρυμμένο» σε ένα βουνό κάπου στη Νότια Γαλλία και χωρίς υπερβολή ήταν από τις ωραιότερες συναυλίες που είδα τα τελευταία χρόνια. Με έκανα να αισθανθώ λόγω της ενέργειας και του πάθους τους, συναισθήματα που πρωτοαισθάνθηκα στα live των Gogol Bordello…»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...