Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

MTV Unplugged: Scorpions Πρεμιέρα Παρασκευή 29/11/2013 @ 23:00


Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2013, οι Klaus Meine (φωνητικά, κιθάρα), Rudolf Schenker (κιθάρα, φωνητικά), Matthias Jabs (κιθάρα), Pawel Maciwoda (μπάσο) και James Kottak (drums) μας χάρισαν δυο φανταστικά ακουστικά sets στο Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα.                                      

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η συχνότητα του MTV θα σας ταξιδέψει και πάλι με τις μελωδίες των Scorpions, μεταδίδοντας αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό την εκπληκτική εμφάνιση του συγκροτήματος στην ελληνική πρωτεύουσα. 


Το πιο δημοφιλές γερμανικό rock συγκρότημα στην ιστορία της μουσικής, ξεσήκωσε το ελληνικό κοινό στο πρώτο τους MTV Unplugged Show, με τον Matthias Jabs να δηλώνει πως «Έχουμε τoυς καλύτερους fans ανά τον κόσμο, αλλά οι Έλληνες είναι αξεπέραστοι!».


 Άξιο αναφοράς το γεγονός πως οι Scorpions είχαν καλέσει στην Ελλάδα και… μερικούς φίλους τους, με τον Morten Harket τραγουδιστή του διάσημου συγκροτήματος A-ha,  τον Johannes Strate τραγουδιστή των Revolverheld και την Cäthe, να ανεβαίνουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της θρυλικής ροκ μπάντας!


MTV UNPLUGGED: SCORPIONS
ΠΡΕΜΙΕΡΑ Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 23:00
     ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 01/12 @ 20:00 & 22/12 @ 18:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...