Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Οι βρετανοί Lucid Dream live σε Αθήνα και Λάρισα

Μια νέα μπάντα της psych rock σκηνής, οι Lucid Dream, έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας για δυο live εμφανίσεις, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.


Με επιρροές από τους Spacemen 3The Jesus and Mary Chain, Love, Sonic Boom, Echo and the Bunnymen, The Velvet Underground και Verve, οι Lucid Dreamεμπνεύστηκαν το όνομά τους από το κομμάτι των τελευταίων με τίτλο "Catching The Butterfly" το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ "Urban Hymns". 


Το συγκρότημα απαρτίζουν οι Mark Emmerson (φωνή, κιθάρα), Wayne Jefferson (κιθάρα, πλήκτρα), Mike Denton (μπάσο, φωνητικά) και Luke Anderson (drums, κρουστά). Οι ίδιοι περιγράφουν τον ήχο τους ως drone, psych, white noise, garage, με μία μικρή δόση από space και gospel rock.

Η πρώτη τους συναυλία στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/11 στη σκηνή του six d.o.g.s., ενώ την επόμενη ημέρα, Σάββατο 23/11, θα βρεθούν στο Stage της Λάρισας για το δεύτερο live τους.


Tη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι My Drunken Haze τόσο με 60s ήχους και αιθέριες μελωδίες όσο και με garage και psych μουσικές. Η μπάντα κλείνει φέρος τα τρία χρόνια ζωής της έπειτα από μια πορεία ανακατατάξεων και αλλαγών μελών.

Six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλέφωνο 210 3210510
Τιμή εισιτηρίου (είσοδος): 13 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Closer Alternative Bar, Vinyl Microstore, The Lab, Rhythm Records, Fuzz Οverdose Records, Monsterville

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...