Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Domenica και Metal στο Boxx στα Γιάννενα

Μεγάλες Ελληνικές Ροκ επιτυχίες θα απολαύσουν όσοι επιλέξουν το Boxx (Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου), το βράδυ του Σαββάτου 2 Απριλίου, στις 10.30 μ.μ.
 
Domenica σχηματίστηκαν το 1994. Το 1999 κυκλοφορεί η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Άχρηστα ρολόγια, στην οποία περιλαμβάνονται μια σειρά από τραγούδια όπως Άχρηστα ρολόγια, Θα κρύβω αυτό που ζητάς, Μείνε κοντά μου κλπ. 
 
Η επόμενη δισκογραφική δουλειά με τίτλο Μέσα στη βουή του Δρόμου, με την ομώνυμη επιτυχία, κυκλοφορεί το 2002.
 
Το 2004 συνεχίζουν την πορεία τους με το άλμπουμ Ιστορίες για μικρούς και μεγάλους και με τραγούδια όπως Λίγη ζωή ακόμη, Η καρδιά μου ταξιδεύει.Το 2007 κυκλοφόρησε η τελευταία μέχρι στιγμής δισκογραφική τους κυκλοφορία με τίτλο 'Χίλιες φορές έτσι' με αναγνωρίσιμα τα Κι εσύ πού ήσουν, Ταξίδεψέ με, που είναι διασκευή του Sail away του David Gray, Συμβαίνει συχνά. 
 
Στις δισκογραφικές τους δουλειές έχουν μελοποιήσει ποιήματα του Μήτσου Παπανικολάου και του Ναπολέων Λαπαθιώτη. Το 2003 ήταν υποψήφιοι στα "Βραβεία Αρίων" και απέσπασαν το Βραβείο Καλύτερου Έντεχνου Γκρουπ. Τον Απρίλιο του 2005 ήταν για ακόμη μια φορά υποψήφιοι στα 'Βραβεία Αρίων, όπου τους απονεμήθηκε το Βραβείο Καλύτερου Εναλλακτικού Άλμπουμ. 
 
Τον Ιούνιο του 2005 στα MAD Awards κέρδισαν το Βραβείο Καλύτερου Ροκ Βίντεοκλίπ. Προπώληση εισιτηρίων (10 ευρώ) στο Rock Shop, Βλαχλείδη 7. Μια μέρα πριν, την Παρασκευή, τέσσερα μέταλ συγκροτήματα θα περάσουν από την σκηνή του Boxx. NEPERIA, CHAOS VIRTUE, SIDE FX και REGRET NO MORE υπόσχονται να “τα δώσουν όλα”!
 
Έναρξη 10μμ, είσοδος 5 ευρώ. Σε όλες τις συναυλίες η μπύρα κοστίζει 4 και το ποτό 6 ευρώ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6932610241.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...