Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Κίτρινα Ποδήλατα, Εισβολέας και Υποχθόνιος στα Γιάννενα

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 10 μμ, στο Boxx Live Stage (Λεωφ. Γεωργίου Παπανδρέου) στα Γιάννενα θα εμφανιστούν τα Κίτρινα Ποδήλατα. 
 
Οι Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς είναι οι εμπνευστές , δημιουργοί και τα μοναδικά μέλη του ιδιαίτερου μουσικού συγκροτήματος.
 
Τα Κίτρινα Ποδήλατα για πάνω από δέκα χρόνια κινούνται ανάμεσα στο έντεχνο και στο ροκ, δημιουργώντας τόσο αυτόνομα όσο και συνεργαζόμενοι με σπουδαίους ερμηνευτές όπως τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Γλυκερία, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τάνια Τσανακλίδου, Ορφέα Περίδη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, Βασίλη Καζούλη, Νίκο Ζιώγαλα, Δέσποινα Ολυμπίου, Δημήτρη Σταρόβα
 
Οι μαρτυρίες των “αυτόπτων μαρτύρων”, φανερώνουν πως οι ζωντανές τους εμφανίσεις ξεχειλίζουν ενέργεια, πάθος και ξεχωριστές ερμηνείες τόσο διασκευών, όσο και των δικών τους επιτυχιών: Πάει τόσος καιρός, Μη μ’ αγγίζεις, Βράδυ Αυγούστου, Να σε δω να γελάς, Ανοίγω πανιά, 
 
Κάθε τέλος μια αρχή, Πότε θα με μάθεις, Ταξιδεύω το εγώ μου, Αυτά που έχεις ξεχάσει, Θα Πάρω Φόρα… Το εισιτήριο στην πόρτα κοστίζει 14 ευρώ, ενώ στην προπώληση (Rock Shop, Βλαχλείδη 7) 10 ευρώ.Το Σάββατο 26 Μαρτίου οι “ρίμες” καταλαμβάνουν το Boxx, σε ένα μίνι φεστιβάλ hip-hop. 
 
Οι Εισβολέας και Υποχθόνιος έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως δύο από τους αυθεντικότερους εκφραστές της εγχώριας σκηνής. Στην πόλη μας μαζί τους θα εμφανιστούν οι The Rook, G.H.E.T.T.O., Babo$$, 2Matsj, J mc. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 10μμ και η είσοδος είναι 10 ευρώ με μπύρα Corona. Όπως σε όλες τις συναυλίες, η μπύρα κοστίζει 4 ευρώ και το ποτό 6 ευρώ. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932610241.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...