Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΒΕΡΑ: ΔΩΜΑΤΙΟ 22

... «κλειδωμένη, σ’ ένα δωμάτιο να τριγυρνάω, να φωνάζω, να βρίζω, να σου λέω σ’ αγαπάω..»

Η Βέρα είναι ένα νέο, φρέσκο και ανερχόμενο πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που ήρθε για να μας εκπλήσσει ευχάριστα!

Πιο ανανεωμένη και πιο δυναμική από ποτέ, με πιο ροκ διάθεση και σε πιο ψαγμένα μονοπάτια, επιστρέφει μέσα από το νέο τραγούδι με τίτλο «Δωμάτιο 22» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sony Music. Την μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Ζέης ενώ τους στίχους ο Δημήτρης Συρόπουλος. Πρόκειται για μια μελωδική rock μπαλάντα με δυνατή ερμηνεία που θα αγαπηθεί απ’ το πρώτο μόλις άκουσμα!

Η Βέρα γεννήθηκε τον Ιούνιου του 1988 στην Αθήνα. Μεγάλωσε μέσα σε μουσική οικογένεια και ασχολήθηκε με την μουσική από τα παιδικά της χρόνια καθώς φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Εκεί παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, κρουστών, βυζαντινής μουσικής αλλά και μαθήματα αρμονίας, Ιστορία Μουσικής και Τέχνης, solfege και dictee. Τελειώνοντας το λύκειο δίνει εξετάσεις και εισάγεται στη Σχολή Μουσικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και φοιτά.

Το 2007 ξεκινά τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα καθώς συμμετέχει σε συναυλίες της Άννας Βίσση σε Κύπρο, Ελλάδα, Αυστραλία, Αμερική, Αφρική, Ολλανδία και Βρυξέλες. Παράλληλα εμφανίζεται στο Ciros Pomodoro. Το Δεκέμβριο του 2007 ξεκινάει εμφανίσεις στο Fever με τον Νίκο Μαρκόπουλο και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τον Φεβρουάριο του 2008 κυκλοφορεί το πρώτο της CD single με τίτλο «Πορτρέτο» από την Sony BMG με 4 τραγούδια, που τα υπογράφουν ο Γιάννης Κυφωνίδης και ο Μιχάλης Ζέης στη μουσική και στίχους οι Βάγια Καλαϊζή, Φαίη Ηλιοπούλου και Δημήτρης Συρόπουλος. Το remix του ομότιτλου τραγουδιού «Πορτρέτο» γίνεται από τον Valentino και τον Χριστόδουλο Σιγανό. Το καλοκαίρι συνεχίζει με εμφανίσεις της σε αρκετά μέρη της Ελλάδας και απ’ τον Οκτώβριο εμφανίζεται στο πλάι της Βάνα Μπάρμπα στο Ciros Pomodoro σ’ ένα πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία.

Τον Φεβρουάριο του 2009 κυκλοφορεί το «Άγγελέ μου εσύ», ένα τραγούδι σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου αποκλειστικά για το διαδίκτυο. Το καλοκαίρι του 2009 συμμετέχει στο Summer Tour της Άννας Βίσση.

Το χειμώνα του 2010 τραγουδάει στο Fabulous Show στο Αθηνών Αρένα με την Άννα Βίσση, τη Μαριώ, τους Μπλέ και το Γιώργο Σαμπάνη. Τον ίδιο χρόνο κυκλοφορεί το νέο της τραγούδι «Ως το Θεό» σε μουσική του Μιχάλη Ζέη και στίχους της Βίκυς Γεροθεοδώρου, ένα τραγούδι που αγαπήθηκε και τραγουδήθηκε πολύ. Το καλοκαίρι ξεκινάει Live εμφανίσεις με το Γιώργο Σαμπάνη σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

To 2011 ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο πιο επιτυχημένο μέχρι τότε show της χρονιάς το Face to Face, στο Αθηνών Αρένα, στο πλευρό της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά. Το καλοκαίρι που ακολουθεί την βρίσκουμε σε συναυλίες της Άννας Βίσση σε Αμερική, Καναδά, Γερμανία και Ρουμανία. Συνεχίζει με live με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και ακολουθεί η συμμετοχή της στο Dansing4U, το φιλανθρωπικό τηλεοπτικό show του Mega Κύπρου με παρτενέρ τον Ανδρέα Γεωργίου. Με το τέλος του show ξεκινάει τα live στην Κύπρο με το Μάριο Κούμα (πρώην Τριημητόνιο) όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Το 2012 η Βέρα μας εκπλήσσει ευχάριστα! Πιο ανανεωμένη και πιο δυναμική από ποτέ, με πιο ροκ διάθεση και σε πιο ψαγμένα μονοπάτια, επιστρέφει μέσα από το νέο τραγούδι με τίτλο «Δωμάτιο 22» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sony Music. Την μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Ζέης ενώ τους στίχους ο Δημήτρης Συρόπουλος. Πρόκειται για μια μελωδική rock μπαλάντα με δυνατή ερμηνεία που θα αγαπηθεί απ’ το πρώτο μόλις άκουσμα!

Απολαύστε την δυνατά στο «Δωμάτιο 22», «κλειδωμένη, σ’ ένα δωμάτιο να τριγυρνάω, να φωνάζω, να βρίζω, να σου λέω σ’ αγαπάω..» στο παρακάτω link:

http://www.youtube.com/watch?v=NdNbyoe2nrw&feature=related
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...