Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης σε μουσικές σκηνές.

Ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης ετοιμάζεται για μία σειρά εμφανίσεων σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Μία τέτοια εμφάνιση θα γίνει τη Τετάρτη 14 του μήνα στη Μουσική σκηνή του Δευκαλίωνα Κόμη (Λασκαράτου 20 Πατήσια ), όπου πέραν από τη μουσική βραδιά στην οποία θα τραγουδήσει τραγούδια του η Πέρσα Σέργη, θα παρουσιάσει στους φίλους του για πρώτη φορά έργα ζωγραφικής που έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια .

Παράλληλα ο Δευκαλίωνας Κόμης του πρότεινε να κάνει κάθε Παρασκευή μουσικές βραδιές με τη συμμετοχή της Πέρσας Σέργη την οποία έχει ο Γιώργος Κριμιζάκης σαν μόνιμη συνεργάτιδά του.

Έχουν προγραμματιστεί ακόμα μία σειρά από εμφανίσεις σε δήμους (όπως για παράδειγμα στο δήμο Καλλιθέας , στο δήμο Γαλατσίου και στο δήμο Αθηναίων )καθώς και μουσικές βραδιές στις οποίες πέρα από τη μόνιμη συνεργάτιδα του Πέρσα Σέργη θα πάρουν μέρος και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές που έχουν τραγουδήσει τραγούδια του, όπως η Μαίρη Λίντα, ο Κώστας ο Βενετσάνος, ο Νίκος Νομικός, ο Γιάννης Πετρόπουλος, η Λιζέτα Νικολάου, η Κωνσταντίνα, ο Μιχάλης ο Βιολάρης, ο Γιώργος Γερολυμάτος, κ.α. . Επίσης ο Γιώργος Κριμιζάκης έχει προσκληθεί σε πολλές βραδιές όπως για παράδειγμα σε μία βραδιά που γίνεται για να τιμήσουν τον Κώστα Βενετσάνο, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Κέντρο Πολιτισμού Εργαζομένων του ΟΤΕ ( στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου 110 ), όπου θα παρευρεθεί και θα συνοδεύσει στο πιάνο τον Κώστα Βενετσάνο που θα ερμηνεύσει το τραγούδι του συνθέτη «ΣΤΕΛΛΑ» του οποίου η πρώτη εκτέλεση ανήκει στον Κώστα Βενετσάνο. Σημειωτέον ότι το τραγούδι αυτό ήταν και το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο Γιώργος Κριμιζάκης και το οποίο ηχογραφήθηκε από την MINOS με τον Κώστα Βενετσάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...