Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Theodore, Paul & Gabriel για πρώτη φορά live στην Αθήνα.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο project που μας έρχεται από την καρδιά του Παρισιού. Τρία κορίτσια. Η Theodore, η Paul και η Gabriel. Ένας αφοπλιστικός δυναμισμός, με έκδηλες τις indie rock καταβολές των τριών μουσικών και μία pop διάθεση η οποία όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει από το πιο mainstream μέχρι και το πιο εναλλακτικό κοινό.


Μία οικονομική αναλύτρια, μία νεαρή ηθοποιός και μία κινηματογραφίστρια ένωσαν με έναν μοναδικό τρόπο την καλλιτεχνική τους παιδεία, συνέλεξαν εμπειρίες και ήχους, για να συνθέσουν μία από τις πιο ελκυστικές και παράλληλα ρέτρο μουσικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων, χαρίζοντας στην ευρωπαική σκηνή αλλά και τη χώρα μας μια νέα μουσική πρόταση. Κάτι τόσο vintage και νέο ταυτόχρονα.


H Pauline Thomson έχοντας ως συντροφιά την αγαπημένη της Gibson, η Theodora Delilez και τέλος η Gabriel Clemence με την τόσο χαρακτηριστική, αισθαντική αλλά και συνάμα σκληρή χροιά της , θα επισκεφτούν την Αθήνα για μία και μόνο εμφάνιση στο Gazarte, στις 16 Νοεμβρίου, με σκοπό να γνωριστούν από κοντά με το αθηναικό κοινό, αλλά και να μας παρουσιάσουν το νέο τους ολοκληρωμένο album με τίτλο "Please Her, Please Him ". Το πιο ενδιαφέρον είναι πως η δουλειά τους θα κυκλοφορήσει από την "Mahayana Records", την ίδια εταιρία που την προηγούμενη σεζόν σημείωσε ένα ισχυρότατο ντεπούτο στη μουσική βιομηχανία παρουσίαζοντας την ανερχόμενη Sma Rag Da και φυσικά την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία "Walking With A Ghost" από τους Kadebostany.

Η Theodore, η Paul και η Gabriel συνέθεσαν μία συλλογή τραγουδιών οι οποίες ίσως να φανερώνουν έκδηλα πληθώρα μουσικών καταβολών, αλλά και συγχρόνως μία συγγραφική ελευθερία που ξεκινάει από την dream pop και καταλήγει σε μία τόσο στέρεη, όσο συγκινητική και αληθινή προσέγγιση της retro διάθεσης των Theodore, Paul et Gabriel. Η γυναικεία κομψότητα, συναντά την “αγαρμποσύνη” της εφηβείας και δημιουργεί ένα πρωτοφανές μουσικό αποτέλεσμα.

Opening act: Daphne ʽn the Fuzz

Οι Daphne ʽn the Fuzz είναι η τετραμελής indie pop μπάντα που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2012 με έδρα την Αθήνα και τους μήνες που πέρασαν αγαπήθηκαν
μέσα από τη ρομαντική blues μελωδία του "Doop Doop". Ένα μουσικό project που εμπνέεται από λογοτεχνικές εμπειρίες, κινηματογραφικές ιστορίες, λάθη και έντονα συναισθήματα της καθημερινότητας. Φωτεινός ήχος επενδυμένος με τους πιο
εναλλακτικά συναισθηματικούς στίχους και τις τόσο κλασικές πιανιστικές μελωδίες.

 Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Gazarte.

Εισιτήρια και κρατήσεις: viva.gr και 210 3460347

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...