Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

«Οι Φίλοι της Μουσικής»: ΔΙΕΘΝΟΥΣ φήμης Ελληνες καλλιτέχνες και ορχήστρες

ΔΙΕΘΝΟΥΣ φήμης Ελληνες καλλιτέχνες και ορχήστρες προσφέρουν αφιλοκερδώς τη συμμετοχή τους στην επετειακή εορταστική συναυλία για τα 60 χρόνια του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το εκπαιδευτικό έργο του συλλόγου. 


Θα προηγηθούν χαιρετισμοί και προβολή ολιγόλεπτης ταινίας. Το κοινό θα υποδέχεται κατά την είσοδό του στο Μέγαρο η Camerata Junior - Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής, υπό τη διεύθυνση του Δ. Σέμση.Το πλήρες πρόγραμμα:

- Gaetano Donizetti: Ο luce di quest' anima... (άρια της Λίντα από την όπερα «Λίντα» του Σαμονί).

- Umberto Giordano: Nemico della patria ?!... (άρια του Ζεράρ από την όπερα «Αντρέα Σενιέ»).

- Giuseppe Verdi: Mio padre! Dio! mia Gilda!... Si, vendetta... (ντουέτο Τζίλντα-Ριγκολέτο από την όπερα «Ριγκολέτο») Χριστίνα Πουλίτση σοπράνο, Δημήτρης Πλατανιάς βαρύτονος, Δημήτρης Γιάκας πιάνο.

- Heinrich Ignaz Franz Biber: Battalia, για έγχορδα και μπάσο κοντίνουο. Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε όργανα εποχής. Μουσική διεύθυνση & τσέμπαλο: Μάρκελλος Χρυσικόπουλος.

- Johannes Brahms: Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε ρε μείζονα, έργο 77. Λεωνίδας Καβάκος βιολί και ΚΟΑ. Μουσική διεύθυνση: Βασίλης Χριστόπουλος.

Πού: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πότε: 25/11. Ωρα: 20.30. Είσ.: 10-45 ευρώ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...