Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Ψαραντώνης στο Gagarin 205

Με την επιβλητική του παρουσία στη σκηνή, με τις κραυγές, τους ψιθύρους και τους βρυχηθμούς της λύρας και της φωνής του, ο Ψαραντώνης έρχεται στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα για μία συναυλία


O Ψαραντώνης, ο θρύλος της κρητικής μουσικής, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Με την επιβλητική του παρουσία στη σκηνή, με τις κραυγές, τους ψιθύρους και τους βρυχηθμούς της λύρας και της φωνής του,  ο Ψαραντώνης έρχεται στις  22 Νοεμβρίουστη γνωστή αθηναϊκή σκηνή, Gagarin 205.


Από το 1982 μέχρι σήμερα ταξιδεύει με την μουσική του, μαθαίνοντας, τη λύρα στις άκρες του κόσμου: από μικρές σκηνές μέχρι παγκόσμια φεστιβάλ όπως το «Journée des cinq continents» στη Ζυρίχη και το Άμστερνταμ, στο World Music Institute στο Town Hall της Νέας Υόρκης, στο φεστιβάλ ροκ μουσικής «All tomorrow’s parties» στο Μάινχεντ της Αγγλίας , στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η λύρα του Ανωγειανού μουσικού εκτίθεται σήμερα στο «The World’s first Global Musical Instrument Museum»  στο Φοίνιξ της Αριζόνα (ΗΠΑ).

Για τις ανάγκες της βραδιάς αυτής, ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος ειδικά με περιορισμένες θέσεις καθήμενων και τραπέζια.

Gagarin 205 Live Music Space, ώρα: 21:00, Τιμή: 10 ευρώ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...