Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Γιάννης Πάριος στα Τρίκαλα...

Η ZAS MUSIC παρουσιάζει υπό την αιγίδα του Μουσείου Τσιτσάνη: Γιάννης Πάριος “Ο δικός μας Τσιτσάνης” την Πέμπτη 22. Αυγούστου 2013 στα Τρίκαλα!

Σπονδή στο έργο του μοναδικού δημιουργού Βασίλη Τσιτσάνη από τον Γιάννη Πάριο στην πατρίδα του μεγάλου δημιουργού!

Ο Βασίλης Τσιτσάνης  ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς συνθέτες και δημιουργούς  του 20ου αιώνα , του οποίου τραγούδια είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη και στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Τιμώντας το έργο του, ο Γιάννης Πάριος θα παρουσιάσει  στα Τρίκαλα, την πατρίδα του Βασίλη Τσιτσάνη τη δική του ολοκληρωμένη προσέγγιση στο ρεπερτόριο του μεγάλου δημιουργού που έβγαλε το λαϊκό τραγούδι από το περιθώριο και το έκανε διαχρονικό, χαρίζοντάς στην Ελληνική  μουσική την ομορφιά  που της αξίζει.

 Ο Γιάννης Πάριος θα στήσει το «δικό του πάλκο» με συντροφιά τους μουσικούς του και τις νεανικές του αναμνήσεις με την προσδοκία να αναδείξει την καθαρότητα, το λυρισμό, τη ζεστασιά και την ανθρωπιά των τραγουδιών του Τσιτσάνη, σε αυτές τις «νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες».

«Θυμάμαι την οικογένειά μου – που ήταν όλοι υπέροχοι τραγουδιστές και εγώ το στερνοπαίδι – να σιγοτραγουδούν τα τραγούδια του, και κατακλύζομαι από τα ωραιότερα συναισθήματα.»
 Γιάννης Πάριος

Η συναυλία θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, την Πέμπτη 22. Αυγούστου και ώρα 9: 30 μμ.
Εισιτήρια:  Προπώληση:  12 ευρώ / Στην είσοδο  15 ευρώ / Εκπτωτικά 10 ευρώ

Προπώληση: www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...