Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Οι SoulJazz Orchestra live στο Gazarte

Από την Ottawa του Καναδά, έρχεται στην Αθήνα και τη μουσική σκηνή του Gazarte η μπάντα που έχει καταφέρει να δώσει στην Jazz ένα διαφορετικό και απόλυτα προσωπικό χρώμα, κερδίζοντας μεγάλη μερίδα του παγκόσμιου κοινού και κάνοντας κριτικούς να μιλούν για τον πιο εναλλακτικό συνδυασμό της funk και της jazz με την Soul. 


Έχοντας αναπτύξει μια περίεργη σχέση λατρείας με το ελληνικό κοινό, και δύο χρόνια μετά από τις δύο αξέχαστες sold-out εμφανίσεις τους στο Gazarte, οι SoulJazz Orchestra ετοιμάζουν για τις 24 του Μάρτη την πιο δυναμική τους επιστροφή.


Το σεξτέτο απαρτιζόμενο από 2 κρουστά, 3 πνευστά και τα μαγευτικά πλήκτρα του Pierre Chretien, έρχεται λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου “Inner Fire”, να παρουσιάσει τόσο αγαπημένες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως το “Ιnsurrection”, το  “Mr. president” και το “Negus Negast” , όπως και ολοκαίνουριες συνθέσεις από το νέο δίσκο. Θα είμαστε εκεί να ζήσουμε την μουσική που οδηγεί στην έκσταση.

Λίγα λόγια για τους SoulJazz Orchestra

Εδώ και πολλά χρόνια, οι Souljazz Orchestra έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν δικό τους χαρακτηριστικό ήχο που συνδυάζει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής. Μας ταξιδεύουν από την Soul στη Jazz, χρησιμοποιώντας Latin και Caribbean ρυθμούς, αλλά και υπέροχες μελωδικές γραμμές των πνευστών που χαρίζουν στο τελικό ηχόχρωμα μια ενέργεια πρωτόγνωρη.

Η πολυπολιτισμική κολλεκτίβα επιστρέφει με ένα μεγάλο tour, λίγο μετά από τις ηχογραφήσεις τους για τον πολυαναμενόμενο δίσκο “Inner Fire”, ο οποίος κυκλοφορεί από την Strut Records. Η τελευταία τους δουλειά στηρίχτηκε στην αγάπη τους για τις αναλογικές τεχνικές, ενώ ηχητικά συνεχίζουν να δείχνουν τις επιρροές τους από την Ανατολή, τους Αφρικανικούς ρυθμούς, την Latin και την jazz, δημιουργώντας ένα πολυρυθμικό και εκστατικό μουσικό αποτέλεσμα που ελευθερώνει το σώμα , το πνεύμα και το μυαλό.

Γιορτάζοντας τα 12 χρόνια ζωής τους, οι SoulJazz Orchestra μας χαρίζουν ένα album το οποίο φαίνεται πως θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς στην ιστορία τους, ανάμεσα σε ένα σωρό ακόμη κυκλοφορίες όπως το Freedom No Go Die (2006), το Manifesto (2008), αλλά και τους υποψήφιους για Juno Award  Rising Sun (2010) και Solidarity (2012).

Πληροφορίες
Τοποθεσία: Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι


Ημερομηνία: Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014
Ώρα έναρξης: 22.00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00


Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: Καθήμενοι Α’ ζώνης: 22€ - Καθήμενοι Β’ ζώνης: 17€ - Όρθιοι: 12€
Ταμείο: Καθήμενοι Α’ ζώνης: 25€ - Καθήμενοι Β’ ζώνης: 20€ - Όρθιοι: 15€


Προπώληση: www.gazarte.gr
http://www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...