Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Οι Placebo στην Αθήνα τον Αύγουστο

Για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έρχονται στην Ελλάδα οι Placebo, στις 8 Αυγούστου, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο “Loud Like Love”. 


Η εμφάνιση του γκρουπ, που αναμένεται να είναι το μεγάλο event του καλοκαιρού, θα γίνει στον τελευταίο όροφο του Σταδίου(Open Air Area)  που έχει εξαιρετική θέα στη θάλασσα. 



Έχοντας στις αποσκευές τους έναν υπερ-επιτυχημένο δίσκο που βρέθηκε στο top-20 των ευπώλητων albums 27 χωρών, ενώ στη χώρα μας σκαρφάλωσε μέχρι την 4η θέση  οι πρωτοπόροι του εναλλακτικού ροκ υπόσχονται ένα αξέχαστο show.
 
Ξεκινώντας το μακρινό 1994 οι Brian Molko (φωνή και κιθάρα) και Stefan Olsdal (μπάσο) ίδρυσαν τη μπάντα που έμελλε να αφήσει το στίγμα της στη ροκ μουσική σκηνή.
Με μια σειρά εξαιρετικών κυκλοφοριών από τον ομώνυμο πρώτο δίσκο μέχρι τον περσινό “Loud Like Love” και συνολικές πωλήσεις άνω των 12 εκατομμυρίων albums οι Placebo δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.
Με ορμητήριο τους το Ηνωμένο Βασίλειο δεν άργησαν να κατακτήσουν κοινό και κριτικούς οι οποίοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο τους. Πολύ γρήγορα έγιναν δημοφιλείς και έπαιξαν σε σπουδαία venues του εξωτερικού.
 
Με όπλο την ιδιαίτερη φωνή του Molko και τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις τους το συγκρότημα γνώρισε τεράστια επιτυχία,ενώ τραγούδια όπως τα “Every You, Εvery Me”, “Come Home”, “The Bitter End”, “Twenty Years”, “Meds” αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και Έλληνες μουσικόφιλους.
 
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 €, μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 € και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €. 
Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 13 Μαρτίου 11:00
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...