Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ρόδες United με special guests live στο Gagarin 205


To ετήσιο μεγάλο πάρτι του Νικήτα Κλιντ και της μεγάλης παρέας μουσικών – Ρόδες United ξανά στο Gagarin 205, και μάλιστα διήμερο, στις 28 και 29 Μαρτίου 2014, με απροσδόκητους guests!

Φέτος, οι Ρόδες United επιστρέφουν από το πουθενά με  τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο με τίτλο “Internet” και με δύο αγαπημένους τραγουδοποιούς στη σκηνή του Gagarin με το “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ 2ΜΕΡΟ LIVE”. Ο Φοίβος Δεληβοριάς (28/3) και ο Λεωνίδας Μπαλάφας (29/3) στηρίζουν το εγχείρημα. Μια αρμάδα από ράπερ και φίλους μουσικούς θα δώσει το παρόν.


Ο Νικήτας ζωγραφίζει, γράφει στίχους, είναι dj και ηγείται ενός μοναδικού soundsystem (τα moriginal parties περιόδευσαν σε όλη την Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο). Του αρέσει να αναμιγνύει κουλτούρες και ήχους.

“Σε καιρούς που συμβαίνουν απίστευτα πράγματα και η φρίκη πηγαίνει παρέα με ραγδαίες αλλαγές στη ζωή μας, μετά από 20 χρόνια μουσικής, μετά από τη συμφιλίωση μου με τον Μιχάλη Μυτακίδη των Αctive Member, μετά από ένα παιδί και μετά από πολλές σκατένιες ρίμες και σπασμένους ρυθμούς – ήρθε η ώρα για ένα δίσκο Ρόδες. Τα soundsystem-πάρτυ, η δουλειά μας, ο δίσκος και το διήμερο στο Γκαγκάριν είναι πολιτική όσο είναι και παιχνίδι. Βγάζουμε λεφτά από τη μουσική μας – σεμνά – κι αλλάζουμε τα ποιήματα που λένε στα σχολειά. Ζούμε πολυεθνικά σ’ ένα σταυροδρόμι, την Ελλάδα και το πάμε μπροστά βήμα-βήμα τη φορά. Χαιρετισμούς σε όλη τη σκηνή – στο παγκόσμιο HipHop Nation – και στις ρίζες. Το νου, τα νιάτα, τα νώτα. Killah P R.I.P.”.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ο singer songwriter που χρειαζόταν η Αθήνα – λυρικός, ευαίσθητος, αστείος, ευφυής, χαριτωμένος και με πολλούς ιδανικούς έρωτες στους στίχους του (αυτό ισχύει προτίστως για τους ανεκπλήρωτους εξ’ αυτών). Η συνάντηση με τις Ρόδες United στη σκηνή δεν είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη για όσους άκουσαν τις εντελώς ροκ ενορχηστρώσεις των κομματιών του στα τελευταία του live, και για όσους γνωρίζουν πως ο Νικήτας Κλιντ είναι “ένας από τους αγαπημένους του στιχουργούς, αυτούς που “έχουν «κόσμο», είναι εμμονικοί και τολμηροί και δεν θυμίζουν τίποτα, εκτός από πράγματα που έχει ζήσει”.

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας είναι ένα τρυφερό αγρίμι, ο τραγουδοποιός , με το δικό του πιστό κοινό που εκτιμά την απόλυτη αφοσίωση του μέχρι… τελικής πτώσης! Στις live εμφανίσεις του ανατολίτικοι ήχοι μπλέκονται με την παράδοση και τον ροκ εν ρολ ηλεκτρισμό. Ο Λεωνίδας και ο Νικήτας μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για τα ρεμπέτικα και λαϊκά, πράγμα που δίνει μερικές ιδέες για το πώς μπορεί να … εκτροχιαστεί αυτή η live σύμπραξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...