Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Μαρούσι!

Η παράσταση που έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, επαναλαμβάνεται (15/7) στον Πολιτιστικό Χώρο Αμαλιείου! Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στον απόηχο των πολύ επιτυχημένων εμφανίσεων τον περασμένο χειμώνα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι μία διαφορετική και φρέσκια μουσική πρόταση. Παρέα με τον μουσικό συνοδοιπόρο του και εξαίρετο τσελίστα Γιώργο Καλούδη, ο γνωστός τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα στο οποίο δίνει έμφαση στην εσωτερική ένταση, στην ερμηνευτική λεπτομέρεια και στον αυτοσχεδιασμό.

 Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες του εξωτερικού και πρόσφατα στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στη νέα του συναυλία στον Πολιτιστικό χώρο Αμαλιείου, στις 15 Ιουλίου, θα ακουστούν τόσο κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία όσο και επιλογές από τραγούδια άλλων δημιουργών, ενώ από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν οι ιδιαίτερες διασκευές.

Ώρα : 21:00, Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (Προπώληση) και  15 ευρώ (Ταμείο)
Σημεία Προπώλησης: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου,  περίπτερο της viva.gr, Τhe Mall Athens, www.viva.gr, Τηλέφωνο 11876

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...