Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Στη Μαλακάσα τελικά την 1η Αυγούστου ο Roger Waters

Στο Terra Vibe και όχι στο ΟΑΚΑ όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο θα δώσει συναυλία ο Roger Waters. Επίσης η συναυλία μετατέθηκε για την Πέμπτη 1η Αυγούστου από την Τετάρτη 31 Ιουλίου όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

English: This image file, Roger Waters O2 Aren...
 (Photo credit: Wikipedia)
Η διοργανώτρια εταιρεία Didi Music με σημερινή ανακοίνωσή της αποδίδει την αλλαγή του χώρου στις προδιαγραφές που απαιτούνται για το οπτικοακουστικό υπερθέαμα «The Wall» κρίνοντας ότι το πάρκο της Μαλακάσας πληροί καλύτερα τις προδιαγραφές από το ΟΑΚΑ.

Επίσης ενημερώνει το κοινό ότι όσοι ήδη έχουν αγοράσει εισιτήριο δεν μπορούν να το εξαργυρώσουν αλλά να επιλέξουν αν θα πάνε στη Μαλακάσα (έχουν δεν έχουν μεταφορικό μέσο) ή να χάσουν τα τουλάχιστον 40 ευρώ που έχουν πληρώσει. (28 ευρώ τα εισιτήρια για ανέργους και 59 στα VIP).

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει ότι “tο βασικό στοιχείο του σχεδιασμού της παράστασης είναι η στενή επαφή του καλλιτέχνη με το κοινό με τρόπο που να μπορέσει ο θεατής να ζήσει τα συναισθήματα του έργου και την αυθεντική θεατρική μαγεία της παράστασης.

“Λόγω της σημερινής συγκυρίας” προσθέτει η Didi, ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, “δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό”.

Γι΄αυτό λοιπόν “η συναυλία θα διεξαχθεί στο TERRA VIBE PARK στο 37ο ΧΙΛ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, στον κόμβο της Μαλακάσας, ένα χώρο που πληροί απολύτως τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της παράστασης και είναι γνώριμος τόσο στον καλλιτέχνη, από το 2006 με την παραγωγή του “The Dark Side of The Moon” όσο και στο κοινό του.”

Επισημαίνει ότι “η μετάθεση του χώρου δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στην ποιότητα και το είδος της παραγωγής και είναι απολύτως η ίδια με αυτή που θα παρουσιαστεί και στις υπόλοιπες εμφανίσεις της περιοδείας του Καλλιτέχνη.”

Tip: Τα εισιτήρια που έχουν αγορασθεί για το Ο.Α.Κ.Α ισχύουν και για το νέο χώρο σε αντίστοιχες θέσεις και διαζώματα και δεν εξαργυρώνονται.

Γεωργία Σάκκουλα, Newsroom Enet
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...