Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ημέρα Θετικής Ενέργειας για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Amita Motion γιόρτασε για μία ακόμα χρονιά την Ημέρα Θετικής Ενέργειας για πρώτη φορά ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μαζί με τους:

GOIN’ THROUGH The Band, MEΛISSES, ONIRAMA, PLAYMEN & DEMY, STAN, STAVENTO, VEGAS, ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ & PANIK CREW, ΠΑΟΛΑ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ!

Η Amita Motion, o αγαπημένος χυμός των νέων, κατάφερε για έβδομη συνεχή χρονιά να γεμίσει τα πρόσωπα δεκάδων χιλιάδων παρευρισκόμενων με χαμόγελα στον εορτασμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας! Οι fans της Amita Motion με απόλυτα θετική διάθεση κατέκλυσαν από νωρίς τόσο το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ όσο και την Α’ προβλήτα Ο.Λ.Θ στην Θεσσαλονίκη για να ζήσουν την πιο θετική εμπειρία της χρονιάς, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! Η ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με τα απίστευτα happenings στον πιο θετικό θεσμό, μας ξεσήκωσε όλους και φέτος! Την Ημέρα Θετικής Ενέργειας παρουσίασε στην Αθήνα ο αγαπημένος Θέμης Γεωργαντάς, ενώ η Μαίρη Συνατσάκη ανέλαβε την παρουσίαση της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη.

Το πιο θετικό Live της χρονιάς , με μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, χάρισε για μια ακόμη χρονιά μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία που οι παρευρισκόμεοι απόλαυσαν χορεύοντας στους δυνατούς ρυθμούς της Amita Motion!Οι δεκάδες χιλιάδες παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολάυσουν από κοντά όλους τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, οι οποίοι χάρισαν αξέχαστες μουσικές εμπειρίες και εκτίναξαν τη θετική ενέργεια στα ύψη.

Στην Αθήνα, η βραδιά ξεκίνησε δυναμικά με τον Johnny Gerontakis και την ομάδα του ‘Show Me Love’ να αναλαμβάνουν τα decks ενώ αμέσως μετά οι MEΛΙSSES ανέβασαν θεαματικά τον παλμό. Στη συνέχεια, ο Μηδενιστής & το Panik Crew ξεσήκωσαν το κοινό με τις μουσικές επιλογές τους, ο Stan απογείωσε την ατμόσφαιρα με τα τραγούδια του ενώ η Ελένη Φουρεϊρα ενθουσίασε με την εμφάνισή της. Λίγο πριν το τέλος, οι Vegas συνεπήραν το κοινό ενώ η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό live party με τους Playmen να ξεσηκώνουν το κοινό με το μοναδικό τους beat και on stage τη Demy, τον Stan αλλά και την Έλενα Παπαρίζου σε μία μοναδική guest εμφάνιση μαζί με τους Playmen να απογειώνουν την ατμόσφαιρα.

Στη Θεσσαλονίκη, το σύνθημα έναρξης έδωσε ο Reckless, ενώ τα Κόκκινα Χαλιά πραγματοποίησαν ένα δυναμικό performance. Στη συνέχεια, το κοινό χόρεψε με τα τραγούδια της Ήβης Αδάμου ενώ την ατμόσφαιρα απογείωσε το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, οι Onirama. Στη συνέχεια, οι διαχρονικοί Goin’ Through the Band κατέκτησαν το κοινό ενώ ο Μύρωνας Στρατής ξεχώρισε με την ενέργειά του. Η βραδιά έκλεισε με μία guest εμφάνιση από την Πάολα που μαζί με τους Stavento εντυπωσίασαν σε ένα πολύ δυνατό και ξεχωριστό performance.

Φέτος - και για πρώτη φορά - η Amita Motion με το concept “Amita Motion Music Manager”, έδωσε μια μοναδική ευκαιρία στους νέους να μανατζάρουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ή μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν την αληθινή εμπειρία ενός music manager online. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion η εμπειρία αυτή κορυφώθηκε με την ανακοίνωση του πιο Θετικού Music Manager και του πιο Θετικού Management Team. Ο πιο Θετικός Music Manager έχει πλέον στα χέρια του ένα ετήσιο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα management της Ελένης Φουρέϊρα ενώ παράλληλα το πιο Θετικό Management Team θα θυμάται για πάντα την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion καθώς ανακοινώθηκε ότι κερδίζει μια private συναυλία με τον Stan, τον οποίο και εκπροσωπούσε κατά την διάρκεια του “Amita Motion Music Manager”!

Κάνε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και γέμισε κάθε μέρα με θετική ενέργεια!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion φρόντισε να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Επιπλέον η Amita Motion, για έκτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...