Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Prodigy θέλουν να ξεσηκώσουν και την Θεσσαλονίκη

«We are here to give you a fucking reason to party» δήλωσαν οι Prodigy κλείνοντας τη συναυλία τους στο Rockwave τον περασμένο Ιούλιο! Ήρθε η ώρα το εκκεντρικό συγκρότημα να κρατήσει την υπόσχεσή του.

Απόψε στο Palais de Sport της Θεσσαλονίκης θα βάλουν «φωτιά στον κόσμο» και θα ξεκινήσει ένα ξέφρενο πάρτι με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο «Experience»

Το συγκρότημα είναι γνωστό για την αξεπέραστη σκηνική του παρουσία και τον ακούραστο Keith Flint που δε σταματάει να χοροπηδάει σαν αφηνιασμένος στη σκηνή σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Αγαπημένα κομμάτια τους όπως το «Voodoo People», το «Omen», το «Smack My Bitch Up», το «Firestarter» αλλά και τραγούδια από το καινούργιο αλμπουμ που ετοιμάζουν με τίτλο «Jetfighter».

Μέχρι σήμερα έχουν πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια δίσκους, έχουν πειραματιστεί με τα πάντα και έχουν εξελίξει τον ήχο τους. Το συκγρότημα θεωρείται ένα από τα καλύτερα rock live acts του πλανήτη,... και σύμφωνα με το Q magazine, είναι «μία από τα 50 μπάντες που πρέπει να δεις στη ζωή σου, πριν πεθάνεις».

Η συναυλία αναμένεται εκρηκτική και αξέχαστη, όπως και τα εισιτήρια επίσης, των οποίων οι τιμές κυμαίνονται από 28 μέχρι 35 ευρώ

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...