Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Οι La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor & Jamoan), Sadahzinia και τα Χνάρια στο θέατρο Πέτρας

B.D. FoxmoorCover of B.D. FoxmoorΟι  La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor & Jamoan), Sadahzinia  και  τα Χνάρια την Πέμπτη 14 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. σε ένα μοναδικό μουσικό event,  στο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ.

O B.D.Foxmoor των Active Member και ο Jamoan παρουσιάζουν το νέο project των “La Bruja Muerta”, σκοτεινές, φευγάτες μπαλάντες με κιθάρες, live όργανα, Samples και φωνητικά. Το project της “νεκρής μάγισσας”(= La Bruja Muerta), επινοήθηκε από ένα παραμύθι που σκάρωσε η Low Bap παρέα πριν λίγους μήνες και υπήρχε στον τελευταίο δίσκο της Sadahzinia “Σάρμα”. Ετοιμάστηκε στο διάστημα που βρισκόταν ο B.D.Foxmoor ακινητοποιημένος στο κρεβάτι για λόγους υγείας. Λες και η “κατάρα της νεκρής μάγισσας” έπιασε για λίγο και ευτυχώς έσπασε μόλις ολοκληρώθηκε το σύνολο των κομματιών. (Την μέρα που τελειώσαν οι ηχογραφήσεις, έμεινε ακινητοποιημένος ο Jamoan με δύο σπασμένα χέρια για μερικές εβδομάδες ακόμα!!)

SadahziniaCover of SadahziniaΤο project αυτό δημιουργήθηκε κι από την ανάγκη των δύο συντελεστών του για να έχουν ν' ακούν κάποιες μπαλάντες και να μουρμουρίζουν στα ανταμώματά τους.

Ιδανική ατμόσφαιρα για όσους έχουν ακόμα γνώση των καιρών.

Και ιδανική ατμόσφαιρα για να ταιριάξει με τις παράξενα δυναμικές και μελωδικές μπαλάντες της Sadahzinia, της πρώτης γυναίκας που ασχολήθηκε με το hip hop στην Ελλάδα και frontwoman των Active Member.

Την ίδια βραδιά στο Θέατρο Πέτρας τα τραγούδια της θα μπλεχτούν με τις μπαλάντες των “La bruja muerta”... Τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο “Σάρμα” που σπάνια έχει παρουσιάσει.“Σάρμα” είναι μια λέξη με μεγάλο σημασιολογικό εύρος. Σημαίνει το απόρριμμα – αλλά σημαίνει και το “όμορφο”, ακόμα μπορεί να δηλώσει τη ρωγμή, τη σχισμή, ένα ρήγμα κάτω από την επιφάνεια, το οποίο έχει με μια τέτοια ρυθμική μορφή - που θυμίζει, κατά κάποιο τρόπο, μια μουσική παρτιτούρα...

Ένας πολύ πιο εσωτερικός δίσκος αυτός – ο έκτος στην προσωπική δισκογραφία της – έχει κυρίαρχο στοιχείο τη μουσικότητα των εγχόρδων, των drums και της κιθάρας. Σχεδόν όλες οι μουσικές που συνοδεύουν τους στίχους της Sadahzinia είναι παιγμένες live και αυτό από μόνο του δίνει μια νέα δυναμική στο τραγούδι που υπηρετείται κάθε φορά. Ο δίσκος αποτελείται από 10 νέα κομμάτια.


Η παραγωγή είναι του B.D.Foxmoor, στίχοι και ερμηνεία της Sadahzinia, βιολί παίζει ο Δημήτρης Κουζής, βιόλα ο Γιώργος Γαϊτανος και τσέλο η Έλσα Παπέλη, κιθάρα και μπάσο παίζει ο Jamoan. Ένα τραγούδι είναι διασκευή του “One Hand Clapping” από το Jazz trio του τρομπετίστα Thomas Siffling, στο οποίο συμμετέχει η Veronika Harcsa. Τέλος, τύμπανα και κρουστά έχει παίξει ο Κώστας Αναστασιάδης, ενώ ηχοληψία έχει κάνει ο Μιχάλης Σκαράκης.

Εκτός από την παρουσίαση του νέου δίσκου θα παρουσιαστούν και τραγούδια απ' όλη την δισκογραφία της Sadahzinia με τους Active Member και από σόλο δουλειές της. Eπίσης θα συμμετέχει το γκρουπ Χνάρια, ένα από τα πιο σημαντικά γκρουπ της Low Bap σκηνής, που αποτελείται από τον Brak, τον Onaxis και τον Dj Moya, με νέο album που κυκλοφορεί από το label Imantas.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριών ωρών...

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ μόνο που πρέπει να προμηθευτείτε προσκλήσεις από το δισκοπωλείο "Τζίνα" (Πανεπιστημίου 57, Αθήνα) όσοι είστε από Αθήνα και όσοι θα έρθουν από επαρχία θα πρέπει να πάρουν ένα τηλ. στην 8ctagon (210 4022413, Δευτ- Παρ. 10 π.μ. - 2 μ.μ.) και να αφήσετε τα στοιχεία σας
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...