Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

H Beyonce καλεί τους αστροναύτες του ATLANTIS!

Κανένας από το πλήρωμα του διαστημικού λεωφορείου ATLANTIS της NASA -νωρίς το πρωί για αυτούς και για μας αργά το βράδυ- ενώ  πραγματοποιούσε το ολονύκτιο πρόγραμμα, δεν περίμενε να ακούσει αυτό το περίεργο μήνυμα αφύπνισης κατά την διάρκεια της πτήσης του STS-135!

Παίζοντας ένα από τα καινούρια τραγούδια της Beyonce, το “Run The World (Girls)“, ως background ακολούθησε ένα ηχογραφημένο έκπληξη μήνυμα αφύπνισης από την Beyonce προς τους αστροναύτες του πληρώματος, η οποία ξεχώρισε την Sandra Magnus την μοναδική γυναίκα μέσα σε όλη την αποστολή!

Αυτά ήταν τα λόγια της γνωστής τραγουδίστριας στο μήνυμα:
“Καλημέρα ATLANTIS! Είμαι η Beοyoncé! Sandy, Chris, Doug και Rex έχετε εμπνεύσει όλους εμάς να τολμάμε να ζήσουμε τα όνειρά μας και να ξέρετε ότι είμαστε αρκετά έξυπνοι και ισχυροί για να τα επιτύχουμε! Αυτό το τραγούδι είναι ειδικά αφιερωμένο στο “κορίτσι μου” την Sandy, και σε όλες τις γυναίκες που έχουν πάει στο διάστημα καθώς, σε όλα τα κορίτσια-εξερευνήτριες που θα υπάρξουν στο μέλλον.“

Η Sandy ευχαρίστησε αμέσως την Beοyonce λέγοντας:
“Καλημέρα Houston! Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Beyonce για τον χρόνο που αφιέρωσε για την εγγραφή του μηνύματος! Είμαστε έτοιμοι για άλλη μίa μέρα εδώ στο ATLANTIS!” Το ίδιο βέβαια είχε κάνει και ο Μπάρακ Ομπάμα λίγες μέρες νωρίτερα! Λέτε να ζήλεψε τον πρόεδρο των Η.Π.Α; Είναι γνωστό βέβαια πως στην Beyonce αρέσουν οι αντιγραφές!
http://www.glitter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...