Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στo 5ο Φεστιβάλ Οίτης

5ο Φεστιβάλ Οίτης, η εβδομάδα που μας έρχεται:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας Κικίδη

“Το παιχνίδι παίζεται… Σε όλη την Ελλάδα…”

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές κραυγές και μελωδικούς ψιθύρους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τους εξαίρετους μουσικούς του είναι εδώ για να ζωντανέψει τις βραδιές μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!

Όσο οι «σωτήρες» παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα!!!!

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Από τη Μουσκάτ στη Μεσόγειο…Δεξιοτέχνες μουσικοί από το Ομάν σε παραδοσιακές μελωδίες της Ανατολής .Ταξίδι στα βάθη της Ανατολής με αραβικά maqam, ταξίμια, κι αμανέδες με τριμελές σχήμα (ούτι, κανονάκι, βιολί) από την “Oud Hobbyist Association”.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Σκηνοθεσία-ερμηνεία: Δημήτρης Δακτυλάς Τραγούδι : Εύα Θεοχαράκη, Χορεύει: η Μαρία Πράντζου

Mια βραδιά σαν όνειρο πλάι στο κύμα. Με αφορμή το Διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη Τραγουδάμε τον Έρωτα σε μια διαφορετική μουσική παράσταση.

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΟΡΟΥ : ki OμΩs kivεiτai - IL paRЯaiso Χορός-ακροβασία-ζωντανή μουσική.

Η ομάδα κι όμΩς κινείται η μόνη σταθερή συλλογική απόπειρα δημιουργίας στον Ελληνικό χορό, σε συνεργασία με τους Κλέωνα Αντωνίου /mode plagal και Δημήτρη Αποστολάκη/ χαινηδες σας προσκαλεί στο IL paRЯaiso Μια παράσταση όπου χορός, εναέρια ακροβασία, λόγος και τραγούδι, συντίθενται για να αφηγηθούν με χιούμορ και ευαισθησία τη σχέση μας με τον παράδεισο. Παράδεισο που αρνούμαστε η αποδεχόμαστε .

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ

Με τη χαρισματική του φωνή και απρόσμενες ενορχηστρώσεις, τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία, όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να’ μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη, καθώς και με αγαπημένα του τραγούδια άλλων δημιουργών.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ 2011 www.xwra.gr

Λελέϊκα Υπάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...