Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

OI ΩΡΙΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ

Τρία χρόνια πέρασαν, από την κυκλοφορία του προηγούμενου CD τους και οι Ωρίωνες έχουν ήδη ετοιμάσει ένα νέο δυναμικό CD , που έφθασε πλέον η ώρα να κυκλοφορήσει , αφού ήδη πριν λίγες ημέρες, υπέγραψαν το νέο τους συμβόλαιο με την alpha records και παρέδωσαν το master για παραγωγή.

Με το νέο τους CD , που θα έχει τίτλο "ΔΕΣΜΩΤΗΣ" , οι Ωρίωνες προσπαθούν με αρκετά αξιόλογο και ποιοτικό στίχο, να προσεγγίσουν τα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας καθώς πολλά άλλα διαχρονικά προβλήματα , εξ’ ου και τα τραγούδια τους "Κωδικός Κρίση", "Δεσμώτης".  "Ο μόνος θεατής" κλπ, σύνολο 16 τραγούδια , τα περισσότερα με Ελληνικό στίχο.

Με ύφος που είναι άλλοτε ροκ με κάποιες πινελιές γκόθικ και μέταλ και άλλοτε μελωδικό ποπ, συνθέτουν ένα πολύ αξιόλογο ποιοτικό CD, που απευθύνεται στο ευρύ κοινό. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο cd αυτό, περιλαμβάνονται και τρεις μεγάλες επιτυχίες το ‘give me a reason to love you’ , ‘tears from the moon’ και ‘Φώτα κι άλλα φώτα’, που ερμηνεύονται εκπληκτικά από την Τζίνα Αβραμίδου και θα κάνουν μεγάλη αίσθηση. Στο νέο αυτό cd , κάνει το ντεπούτο του σαν τραγουδιστής και ο 18άχρονος Τάσος Αβραμίδης , ο οποίος έχει ήδη εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες κιθαρίστες. Οι Ωρίωνες θα λάβουν μέρος στο φετινό φεστιβάλ Γαλατσίου στις 19 Ιουλίου, στο άλσος Βεϊκου, μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, και θα καλύψουν το πρώτο μέρος της συναυλίας. όπως και πέρυσι στο αττικό άλσος, και στο δεύτερο μέρος θα εμφανιστεί ο Πάνος Μουζουράκης με το συγκρότημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...