Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αναβλήθηκε η περιοδεία των Duran Duran!

Duran Duran in 1981. Clockwise from top left: ...Image via WikipediaΑνάμεσα τους και τα show σε Κύπρο και Θεσσαλονίκη
Αναβλήθηκε η καλοκαιρινή Ευρωπαϊκής περιοδεία των Duran Duran, ανάμεσα τους και το show στην Κύπρο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την 1 Αυγούστου και στη Θεσσαλονίκη στις 26 Ιουλίου, λόγω των προβλημάτων της φωνής του τραγουδιστή του συγκροτήματος Simon Le Bon.

Η απόφαση πάρθηκε κοινή συναινέσει από το συγκρότημα, μιας και τα μέλη του θεώρησαν, ότι δεν θα είναι δίκαιο για τους φαν να μην έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους Duran Duran και το βασικό frontman Simon Le Βon, σε πλήρη φόρμα!
Παρόλα αυτά, με βάση την παρακάτω ανακοίνωση τους, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για πολύ σύντομα, μιας και είναι ιδιαίτερη ανάγκη για τους Duran Duran να βγουν ξανά στη σκηνή και να αποζημιώσουν με το παραπάνω, το κοινό που τους περιμένει αγωνιωδώς!
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συγκροτήματος:
Το βρετανικό ροκ συγκρότημα Duran Duran ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγκάζεται να ακυρώσει την επερχόμενη Ευρωπαϊκή Καλοκαιρινή περιοδεία του, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Ιουλίου στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και θα έτρεχε μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου λόγω των συνεχόμενων φωνητικών προβλημάτων του τραγουδιστή του συγκροτήματος Simon Le Bon. Οι γιατροί πιστεύουν ότι ο Le Bon τραυμάτισε τους μυς που ελέγχουν τις φωνητικές του χορδές κατά τη διάρκεια ενός show στις Κάννες στις αρχές Μαΐου 2011, προκαλώντας προσωρινή απώλεια τμήματος του φωνητικού του εύρους. Με συνεχόμενη φυσιοθεραπεία και ένα αυστηρό θεραπευτικό πλάνο, η ιατρική ομάδα του τραγουδιστή είναι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σε πλήρη φόρμα πολύ σύντομα, αλλά μιας και ο συγκεκριμένος χρόνος δεν μπορεί να προβλεφθεί, συνιστούν την μετακίνηση των Ευρωπαϊκών συναυλιών ώστε να αποφευχθεί η απογοήτευση των φανς στο τελευταίο λεπτό.
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι απογοητευμένα, με τα νέα της ακύρωσης των προγραμματισμένων συναυλιών και θα προσπαθήσουν ώστε να επαναπρογραμματίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ημερομηνίες αργότερα μέσα στη χρονιά ή στις αρχές του 2012. Καθώς περιμένουν τον Simon να αναρρώσει πλήρως, δουλεύουν μαζί στο στούντιο, κάνουν πρόβες, για να συνεισφέρουν στην διαδικασία ανάρρωσης.
Η αναβολή του 'All You Need Is Now World Tour', για την υποστήριξη του δέκατου τρίτου άλμπουμ του συγκροτήματος, είναι μόλις η δεύτερη φόρα στην τριαντάχρονη πορεία του που το συγκρότημα αναγκάζεται να μετακινήσει έναν αριθμό εμφανίσεων για λόγους υγείας. Η σημερινή ήταν μία δύσκολη απόφαση μιας και η υγεία του Simon έχει παρουσιάσει αλματώδη βελτίωση από το προ ολίγον εβδομάδων συμβάν της Γαλλίας και νιώθει ότι θα επιστρέψει 100% δυνατός. Τα μέλη του συγκροτήματος δεν επιθυμούν την μετακίνηση ή ακύρωση συναυλιών την τελευταία στιγμή μιας και αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολο είναι και για τους φαν και τις ομάδες που έχουν αναλάβει την προώθηση των συναυλιών. Με γνώμονα αυτή τη σκέψη, αποφάσισαν να μετακινήσουν ολόκληρο το καλοκαιρινό κομμάτι της Ευρωπαϊκής περιοδείας και δεν θα προγραμματίσουν νέες ημερομηνίες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η φωνή του Simon Le Bon.
Το πλήρες πρόγραμμα της επερχόμενης Ευρωπαϊκής περιοδείας αναφέρεται παρακάτω. Ελπίζουμε σε επαναπρογραμματισμό όσο το δυνατόν περισσοτέρων ημερών και συνιστούμε στους φαν να κρατήσουν τα εισιτήρια τους τα οποία θα είναι έγκυρα και στις νέες ημερομηνίες. Πληροφορίες θα ανακοινωθούν άμεσα μόλις το συγκρότημα διασφαλίσει του χώρους των νέων ημερομηνιών στο www.duranduran.com, καθώς και στις ιστοσελίδες των τοπικών διοργανωτών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...